Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
09:56 20 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ned Com Constanța va livra alimente Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie din Iași (document)

ro

29 Jan, 2015 23:16 1536 Marime text
Potrivit licitatiapublica.ro, Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Iași a acordat un contract de furnizare „alimente diverse (pâine, conserve, alimente diverse)”.

Conform anunțului de atribuire cu numărul 185487/28.01.2015, obiectul contractului îl constituie „furnizarea de alimente diverse, cu valabilitatea de 12 luni de la data încheierii, încheiat cu un număr maxim 3 operatori economici. Contractele subsecvente se atribuie lunar, în funcție de necesitățile autorității contractante și de disponibilitatea fondurilor bugetare. Livrarea pâinii se va face zilnic, iar celelalte alimente vor fi livrate săptămânal”.


Printre firmele câștigătoare se află și Ned Com SRL, o societate din Constanța ce a fost înfiinţată în anul 2008 şi are sediul social în municipiul Constanţa, strada Vârful cu Dor. Capitalul social subscris este de 53.100 de lei, integral vărsat, fiind compus din 300 de părţi sociale, valoarea uneia fiind de 177 de lei.

Conform Registrului Comerțului, asociaţii societăţii sunt Leonard Cristian Nedelcu, născut în 1975, în Constanţa, şi Corina Nedelcu, născută în 1975, în municipiul Bucureşti. Ambii asociaţi deţin câte 150 de părţi sociale. Administratorul societăţii este Leonard Cristian Nedelcu.

Activitățile principale ale societăţii sunt comerţul cu ridicata al altor bunuri de uz gospodăresc și comerţul cu amănuntul, în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse alimentare, băuturi, tutun.

Numai anul trecut și în ianuarie 2015, firma a mai încheiat contracte de livrare de alimente cu Penitenciarele Rashova, Craiova și Colibași sau Spitalul Clinic de Urgență de copii “Louis Țurcanu” din Timișoara.

La finalul anului 2013, Ned Com SRL, declarase o cifă de afaceri de 18.773.831 de lei şi un număr mediu de 23 de salariaţi, potrivit Vrajitorul.eu. Acelaşi site arată că, din punct de vedere al indicatorilor financiari, Ned Com SRL se află într-o situaţie financiară bună. Indicatorii de profitabilitate precum şi soliditatea indicatorilor de solvabilitate garantează o evoluţie lipsită de riscuri în perioada următoare.

Ti-a placut articolul?

Comentarii