Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:59 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mai multe firme vor furniza apă şi sucuri către Baza Logistică Navală. Iată societăţile câştigătoare! (document)

ro

20 Oct, 2018 00:00 2689 Marime text
Ministerul Apărării Naţionale, prin Unitatea Militară 02022 Constanţa, mai precis, Baza Logistică Navală, a atribuit un contract pentru achiziţia de apă minerală naturală (apă minerală naturală carbogazoasă, apă minerală naturală plată); băuturi răcoritoare, suc natural (suc natural de caise; suc natural de mere; suc natural de portocale).
 
Persoanele responsabile pentru buna desfăşurare a licitaţiei au fost: Victor Gîdiuţă - comandant; Valentin Munteanu - locţiitor al comandantului, Marius Secrieru - şef Centru Sprijin Logistic pentru Resurse Materiale, Florin Marius Alexandru - contabil-şef, Mădălina Preda - consilier juridic, Eugen Pîrvulescu, Lavinia Burnescu, Mihaela Gavrilă, Daniela Ponov (membru de rezervă), Alexandra Diaconu (membru de rezervă).
 
Contractul a fost atribuit la data de 19 septembrie şi publicat pe data de 19 octombrie. Firmele câştigătoare sunt Metrans SRL, Granbis SRL, Quadrant Amroq Beverages SRL, Ned Com SRL. Valoarea totală a achiziţiei nu este precizată, însă costul estimativ a fost de 720.400,75 de lei.
 
Societatea Ned Com a fost înfiinţată în anul 1995, în municipiul Constanţa. Societatea are un capital social subscris de 225.200 de lei, integral vărsat, şi un singur asociat, Dumitru Dănuţ Sterea, care este şi administratorul societăţii. Domeniul de activitate principal al firmei îl reprezintă comerţul cu ridicata nespecializat de produse alimentare, băuturi şi tutun.
 
Firma Granbis SRL, înfiinţată în anul 1994, are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris este de 200 de lei. Ioana şi Nicolae Biserică sunt asociaţi cu drepturi egale în firmă. Nicolae Biserică este administratorul societăţii. În anul fiscal 2015, firma a avut 14 angajaţi, un profit de 963.610 lei, având o cifră de afaceri de 12.029.700 de lei. În anul 2016, au fost 15 salariaţi, cifra de afaceri fiind de 10.854.454 de lei, iar profitul a fost de 1.140.765 de lei. Pentru anul fiscal 2017, cifra de afaceri a fost de 10.615.335 de lei, iar profitul a fost de 419.265 de lei, cu 0 salariaţi.
 
Quadrant Amroq Beverages a fost înfiinţată în anul 1994, cu sediul social în Bucureşti. Capitalul social este de 6.731.970,35 de lei. Asociaţi sunt Pepsi Bottling Group Hoosiers BV, cu sediul social în Amsterdam, Olanda, care deţine o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 99,99083%, şi Forest Akers Nederland BV, cu sediul social în Utrecht, Olanda, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 0,00917%. Administratori sunt: Adriana Georgiana Nestoriuc, Oleksander Morokhovskyi, Natalie Travis, Andreia Georgia Dihel, Lavinia Panait, Alina Ionela Antonescu, Corneliu Toader, Luciana Adriana Zaharia, Alian Şenchea, Gabriel Coşoreanu, Laura Dogaru, Walentin-Paul Ştefanov, Nikolaos Tzinieris, Ionuţ Dragoş Vlăducă şi Claudiu Dorciomanu. Cenzor este KPMG Audit. Activitatea principală a firmei este producţia de băuturi răcoritoare nealcoolice; producţia de ape minerale şi alte ape îmbuteliate.
 
Metrans SRL este o firmă înregistrată în anul 2002, în Bucureşti, Sector 6. Conform Registrului Comerţului, capitalul social subscris al societăţii este de 1.050 de lei, integral vărsat, compus din 42 de părţi sociale, fiecare de 25 de lei.
Asociaţii societăţii sunt Eugeniu Gelepu şi Daniela Adriana Craiciu. Administratorul firmei este Eugeniu Gelepu.
 
În secțiunea "Documente" puteți consulta anunțul de atribuire a contractului de pe licitatiapublica.ro.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii