Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:15 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comuna Ostrov, județul Constanța Se modernizează sistemul de iluminat public. Ce firme execută lucrările (DOCUMENT)

ro

05 Sep, 2023 13:57 993 Marime text

 
  • Societățile sunt controlate de Ioan Stancu, respectiv de Octavian - Ștefan Mitroiu.  
 
Comuna Ostrov (Primăria Ostrov), din județul Constanța, ca autoritate contractantă, a atribuit contractul „Lucrări de execuție în cadrul obiectivului de investiții: «Modernizare sistem iluminat public în comuna Ostrov, județul Constanța»“, achiziția fiind atribuită prin anunț de atribuire la anunțul simplificat.
 
Ofertante câștigătoare sunt firmele Amiras C&L Impex SRL și Led Lighting Solutions SRL, contractul, în valoare de 838.386,7 lei, având data de 4 septembrie 2023.
 
După cum se arată pe e-licitatie.ro, prin contractul de execuție a lucrărilor se urmărește modernizarea rețelei de iluminat public de pe raza administrativ-teritorială a comunei Ostrov, prin demontarea a 557 bucăți corpuri de iluminat existente și înlocuirea lor cu 557 bucăți corpuri de iluminat noi cu LED, echipate cu sisteme de telegestiune în punct luminos, cu minim IP 66, care se vor monta prin brațe de fixare cu ajutorul unor brățări de fixare pe stâlpii existenți.
 
Potrivit sursei citate, modernizarea sistemului de iluminat public în comuna Ostrov se va realiza prin montarea de 557 aparate de iluminat led 36W integrate într-un sistem de telegestiune cu comunicaţie wireless pe drumurile comunale şi secundare, a armaturilor aferente acestora, inclusiv legarea la rețea prin conductor și clame cdd45.
 
Despre SC Amiras C&L Impex SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată marți, 5 septembrie 2023, firma Amiras C&L Impex SRL a fost înființată în anul 1992, adresa sediului social este la Târgoviște, în județul Dâmbovița, iar obiectul de activitate la Ministerul de Finanțe este „Lucrări de instalații electrice“.
 
În SC Amiras C&L Impex SRL asociat unic este Ioan Stancu, cel care are și calitatea de administrator.
 
În 2022, SC Amiras C&L Impex SRL a avut o cifră de afaceri de 31.560.798 lei, un profit de 7.865.033 lei, iar numărul mediu de salariați a fost 43.
 
Platforma termene.ro informează că SC Amiras C&L Impex SRL are peste 2.200 de contracte câștigate - achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP.
 
Despre SC Led Lighting Solutions SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată marți, 5 septembrie 2023, firma Led Lighting Solutions SRL a fost înființată în anul 2012, adresa sediului social este în București, iar obiectul de activitate este „Comerț cu ridicata al mobilei, covoarelor și a articolelor de iluminat“.
 
În SC Led Lighting Solutions SRL asociat unic este Octavian - Ștefan Mitroiu, care are și calitatea de administrator. Acesta mai apare în Mitroiu Octavian - Ștefan Persoană Fizică Autorizată. 
 
În 2022, SC Led Lighting Solutions SRL a avut o cifră de afaceri de 100 lei, o pierdere de 148.198 lei, iar numărul mediu de salariați a fost 3.
 
Platforma termene.ro informează că SC Led Lighting Solutions SRL are în jur de 70 de contracte câștigate - achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe e-licitatie.ro.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța
 
Citește și:
 
Licitații Constanța
Primăria Ostrov, licitație deschisă pentru achiziționarea unui sistem informatic integrat. Finanțarea este asigurată prin PNRR (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii