Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
11:26 02 12 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministerul Apărării - UM 02175 Constanţa, contracte privind furnizarea de medicamente. Iată firmele câştigătoare (document)

ro

12 May, 2017 22:47 1860 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou-înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.Ministerul Apărării - UM 02175 Constanţa a atribuit un contract privind furnizarea de medicamente pentru diabet.
 
Au fost primite două oferte, criteriul de atribuire fiind preţul cel mai scăzut. Au fost declarate câştigătoare firmele Mediplus Exim SRL şi Farmexpert DCI SRL.
 
Cu sediul în Mogoşoaia, Ilfov, Mediplus Exim SRL a fost înfiinţată în anul 2007. Capitalul social subscris, de 37.834.650 de lei, integral vărsat, este compus din 756.693 de părţi sociale. Asociaţi Persoane Juridice sunt A&D Pharma Holdings SRL, cu 99,9995% din capitalul social, şi A&D Pharma Holdings NV, cu sediul social în Olanda, cu 0,0005% din capitalul social, potrivit Registrului Comerţului, consultat la data de 12 mai 2017. Mediplus Exim SRL desfăşoară activităţi de comerţ cu ridicata al produselor farmaceutice.
 
Farmexpert DCI SRL are sediul social în Bucureşti, pe strada Amilcar C. Săndulescu. Capitalul social subscris, de 9.500.070 de lei, integral vărsat, este compus din 950.007 părţi sociale. Asociaţi sunt, conform Registrului Comerţului, consultat pe 12 mai 2017, Superior Acquisitions Limited, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 0.01% / 0.01%, şi Alliance Healthcare Deutschland AG, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 99.99% / 99.99%. Activitatea principală a Farmexpert DCI SRL se referă la comerţul cu ridicata al produselor farmaceutice.
 

În secţiunea „Documente” puteţi consulta anunţul de participare la această licitaţie.
 

 
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa

Ti-a placut articolul?

Comentarii