Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:42 21 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Metalsim Company SRL va furniza pesticide Stațiunii de Cercetare Dezvoltare Viti Vinicola Murfatlar (document)

ro

08 Apr, 2016 22:27 1108 Marime text
 

 

 
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
Stațiunea de Cercetare Dezvoltare Viti Vinicola Murfatlar a atribuit contractul  „Furnizare Pesticide” – necesare, unde criteriul de atribuire a fost prețul cel mai scăzut.
 
Operatorul economic căruia i-a fost atribuit contractual este Metalsim Company SRL, cu o valoare torală finală de 232.924 lei fără TVA.
 
Înființată în 1994, Metalsim Company SRL, cu sediul social în Bacău, pe bulevardul Alexandru cel Bun, numărul 1, are un capital social subscris de 250 lei, integral vărsat, iar activitatea principală a acesteia este comerţul cu ridicata al echipamentelor şi furniturilor de fierărie pentru instalaţii sanitare şi de încălzire.

Asociatul unic al firmei este Profira Merluşcă, ce deține și funcția de administrator cu puteri depline.
 
În secțiunea „Documente” poate fi consultat anunțul de atribuire publicat pe licitatiapublica.ro.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii