Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
11:20 19 08 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Materiale sanitare pentru Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sf. Apostol Andrei Constanţa. Cine a câştigat licitaţia (document)

ro

18 Jul, 2019 00:00 715 Marime text

Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sf. Apostol Andrei Constanţa a atribuit un contract în urma unei licitaţii pentru furnizare a 8 loturi de materiale sanitare, fiind vorba de un acord cadru pe 36 de luni.

Atribuirea a avut loc la data de 9 iulie 2019, iar valoarea finală a licitaţiei nu este precizată, însă valoarea estimată a fost de 34.241.298 lei.
Loturile includ pachet consumabile folosite pentru igiena pacientului, pachet materiale de protecţie, pachet truse, set monitorizare diureză, pachet consumabile intubaţie, set dispozitiv administrare oxigen multifuncţional cu aerosoli, pachet terapie rece, pachet consumabile macerabile. 
Cele două firme câştigătoare sunt Grazy Price Medical Import Export SRL şi Novomed International. 
Cu sediul social în Bucureşti, Novomed Internaţional SRL are un capital social subscris de 1.000 de lei, integral vărsat. Acţiunile se împart egal între Constantinos Adamides, născut în Cipru, şi Gabriela - Maria Bujor, născută în Iaşi. Constantinos Adamides este administratorul firmei.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.

În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a contractului de pe licitatiapublica.ro. 

Ti-a placut articolul?

Comentarii