Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:50 08 02 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

DGASPC Constanța a contractat servicii de formare profesională a personalului contractual aflat în structura organizatorică a instituției (DOCUMENT)

ro

09 Nov, 2022 16:39 850 Marime text

 
  • E vorba de „Noțiuni de igienă pentru servicii de curățenie în unități de asistență medicală, unități de cazare“ și „Noțiuni fundamentale de igienă pentru servicii de producție, depozitare și comercializare a alimentelor“.
  
Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța a atribuit contractul „Servicii de formare profesională“, ofertant câștigător fiind Asociația Șanse Egale pentru Persoanele cu Nevoi Speciale.
 
Contractul are data 24 octombrie a.c., valoarea fiind 45.050 lei.
 
După cum se arată pe e-licitatie.ro, s-au contractat servicii de formare profesională a personalului contractual aflat în structura organizatorică a DGASPC Constanța, cu tema „Noțiuni de igienă pentru servicii de curățenie în unități de asistență medicală, unități de cazare“ și „Noțiuni fundamentale de igienă pentru servicii de producție, depozitare și comercializare a alimentelor“.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe e-licitatie.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța
 
Citește și:
  
DGASPC
Proiectul „Tineri în comunitate“, la Topraisar. Cine va face studii de fezabilitate, servicii de proiectare, consultanță, analize și servicii de asistență tehnică (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii