Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:57 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mai multe firme vor livra reactivi la Spitalul Județean Constanța (document)

ro

23 May, 2020 00:00 2887 Marime text
  • Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” Constanța a cumpărat reactivi
  • Mai multe firme vor livra loturile cerute
Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” Constanța a atribuit un contract în urma unei licitații publice pentru achiziția mai multor reactivi necesari în unitatea spitalicească.
Atribuirea a avut loc la data de 20 mai 2020. Este vorba de un acord cadru de 24 de luni pentru furnizarea de reactivi markeri cardiaci, gaze și electroliți, hematologie, imuno-hematologie, urini, reactivi coagulare U.P.U. și reactivi coagulare secția A.T.I."
Firmele câștigătoare ale licitației sunt Top Diagnostics SRL, Clini-Lab, Synttergy Consult SRL și Jensen Pharma.

Top Diagnostics SRL


Firma Top Diagnostics SRL a fost înfiinţată în 2014 şi are sediul social în municipiul Bucureşti. Conform Registrului Comerţului, capitalul social subscris este de 50.000 lei, compus din 5000 părţi sociale, fiecare a câte 10 lei. Asociaţii societăţii sunt Felicia Pascu şi Löwendal-Dănilă Ariadna-Ruxandra. Cea din urmă este şi administrator.

Clini-Lab


Conform datelor furnizate de Registrul Comerțului, societatea a fost înființată în anul 1993 și are sediul social în municipiul Târgu Mureș, Strada Rodnei, județ Mureș. Societatea are capital social subscris de 120.000 lei, integral vărsat. Asociați persoane juridice sunt Atlas Holding SRL din Târgu Mureș, cu o cotă de participare la beneficii și pierderi: 10% / 10% și Diagnosticum SRL, cu sediul în Budapesta, Ungaria, cu o cotă de participare la beneficii și pierderi: 87% / 87%, iar asociat persoană fizică este Fey Erzsebet, din Dej, cu o cotă de participare la beneficii și pierderi: 3% / 3%. Administratorul societății este Stefan Jakab. Domeniul de activitate principal îl reprezintă comerțul cu ridicata al produselor farmaceutice.

Synttergy Consult SRL, în datele Registrului Comerţului


Societatea a fost fondată în anul 2002 şi are sediul social în municipiul Cluj-Napoca. Asociaţi persoane fizice sunt: Bun Claudia-Mirela, cu 5% din capitalul social, Ion Dan, cu 45% din capitalul social, Dan Alina, cu 30% din capitalul social, Duhanes Victor-Daniel, cu 20% din capitalul social. Duhanes Victor-Daniel este administratorul societăţii, care se ocupă de comerţul cu ridicata al produselor farmaceutice.
În anul fiscal 2015, Synttergy Consult SRL a avut 26 de salariaţi, o cifră de afaceri de 30.780.876 lei şi un profit de 12.875.973 lei. Situaţia financiară pe anul 2016 arată astfel: 33 de salariaţi, cifră de afaceri de 43.863.981 lei şi profit de 20.734.988 lei.

În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului de pe licitatiapublica.ro.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii