Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:12 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vine vara! MAI îşi umple cu bere frigiderele de pe litoral (document)

ro

14 Apr, 2015 14:49 2020 Marime text
Direcţia Generală Logistică a semnat mai multe acorduri cadru care prevăd, ATENŢIE!, “furnizarea de bere pentru locaţiile Bucureşti, Braşov, Predeal şi Mamaia”. Este vorba despre locaţiile de protocol ale Ministerului Afacerilor Interne (MAI). În staţiunea Mamaia, MAI administrează hotelul Meridian.
 
Conform licitatiapublica.ro, contractele au valoarea totală de peste 200.000 de lei (detalii în secţiunea Documente), iar principalul beneficiar este Carlsrom Bevergae Co SRL.
 
Direcţia Generală Logistică din cadrul Ministerului Afacerilor Interne coordonează, îndrumă şi controlează activităţile pe linie de planificare logistică şi investiţională, de administrare a patrimoniului imobiliar, de asigurare tehnică a mijloacelor de mobilitate, a armamentului şi tehnicii speciale, de dezvoltare tehnică, standardizare şi reglementări, intendenţă şi protecţia mediului desfăşurate la nivelul tuturor unităţilor ministerului.
 
Conform descrierii de pe portatul MAI, Direcţia asigură suportul logistic pentru unităţile Aparatului Central al ministerului finanţate de ordonatorul principal de credite, precum şi unităţile subordonate acestuia care nu dispun de suport logistic propriu, conform competenţelor.
 
Carlsrom Bevergae Co SRL România este controlată de concernul olandez International Breweries B.V.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii