Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:04 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lucrări de amploare în localitatea Limanu din judeţul Constanţa. Câţi bani investeşte Primăria (document)

ro

31 Jul, 2019 00:00 2050 Marime text
Primăria comunei Limanu a atribuit un contract, în urma unei licitaţii publice, pentru contractarea de servicii de proiectare - faza Proiect Tehnic (PT şi Detalii de execuţie), asistenţă tehnică din partea proiectantului şi execuţie lucrări pentru proiectul de investiţii „Amenajare sistem de dirijare a apelor pluviale, construire rigole şi asfaltare zona I Limanu, comuna Limanu, jud. Constanţa”. Atribuirea a avut loc la data de 16 iulie 2019.
 
Investiţia prevede amenajarea sistemului de dirijare a apelor pluviale şi asfaltarea a 922,324 ml de străzi în localitatea Limanu. În acest sens şi în special pentru realizarea obiectivelor mai sus enunţate, este necesară crearea unei trame stradale funcţionale. Lucrările de amenajare şi modernizare constau în realizarea unui sistem rutier dimensionat corespunzător categoriei funcţionale format din substrat de nisip, fundaţie de piatră spartă, macadam, îmbrăcăminte asfaltică, pentru străzile din localitatea Limanu ce fac obiectul prezentului proiect şi evacuării apelor pluviale, cu descărcarea lor în zone depresionare. Încadrarea carosabilului se va realiza cu borduri prefabricate montate pe fundaţie din beton.
 
Pentru rezolvarea scurgerii şi evacuării apelor meteorice de pe amplasamentul drumurilor, este necesară realizarea unor pante longitudinale şi transversale ce vor permite descărcarea acestora spre zonele depresionare, în special în firele de vale regularizate. În zonele de intersecţii se vor realiza rigole (canale pluviale cu plăcuţe carosabile). Valoarea totală a achiziţiei este de 1.452.181,99 de lei. SC Proiect Group SRL este firma câştigătoare.
 
Societatea a luat fiinţă în anul 2002, cu sediul social în municipiul Piatra Neamţ. Capitalul social este de 200 de lei, cu 20 de părţi sociale, cu valoarea de 10 lei pentru fiecare. Asociat unic este Florin-Cătălin Ceguş, care are şi calitate de administrator al firmei. Activitatea principală a societăţii constă în „Activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea”.
 
În anul fiscal 2017, firma a avut doi angajaţi, la un profit de 141.475 de lei, cifra de afaceri fiind de 360.410 lei. Pentru anul 2018, nu a fost publicată situaţia financiară la Registrul Comerţului.
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a contractului de pe licitatiapublica.ro.
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii