Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:32 20 05 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Luca Prest SRL va efectua lucrări la podul din Medgidia (document)

ro

21 Apr, 2016 20:25 2475 Marime text
 

 

 
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
Municipiul Medgidia a atribuit contractul „Execuție de lucrări de înlocuire parapet metalic (balustradă) pod și reparație scări de acces la pod și parapetul acestora în cadrul proiectului - Reabilitare, modernizare străzi, parcări, pod și stații de transport în Municipiul Medgidia”, unde criteriul de atribuire a fost prețul cel mai scăzut, potrivit licitatiepublica.ro.
 
Obiectul contractului de reabilitare constă în: 1 Parapetul metalic al podului principal și al viaductelor de acces (parapete pietonale noi din profile metalice cu grosimea minimă de 6 mm pentru podul principal și viaductele de acces, parapete direcționale noi pentru podul principal și viaductele de acces, protejarea parapetelor metalice în culoarea dorită de beneficiar), 2 Scarile de acces ale podului (parapete pietonale noi din profile metalice cu grosimea minimă de 6 mm pentru cele 4 scări de acces ale podului, protejarea parapetelor metalice în culoarea dorita de beneficiar, repararea betoanelor (trepte și grinzi), la cele 4 scări de acces ale podului principal, cu betoane sau mortare speciale). Valoarea estimată a achiziției este de 840.333,28 lei fără TVA, care cuprinde: Pod şi Viaducte – 447.979,04 lei; Reparaţii scară 1 – 90.829,70 lei; Reparaţii scară 2 – 103.579,65 lei; Reparaţii scară 3 – 101.982,04 lei; Reparaţii scară 4 – 95.962,85 lei.
 
Operatorul economic căruia i-a fst atribuit contractul a fost Luca Prest SRL, cu o valoare totală finală de 720.065,86 lei, fără TVA.
 
Înființată în 2008, Luca Prest SRL cu sediul social în Cluj-Napoca, pe strada Tăietura Turcului, numărul 47, are un capital social subscris de 200 lei, integral vărsat, iar activitățile principale ale acesteia sunt „Lucrări de construcţii a altor proiecte inginereşti n.c.a”. Asociații fsocietăţii sunt Iulian Florin Timofte şi Bianca Maria Rusu, fiecare deţinând câte jumătate din cota de participare la beneficii şi pierderi. Iulian Florin Timofte are în firmă şi calitatea de administrator cu puteri depline.
 
Anunţul complet, publicat pe licitatiepublica.ro, poate fi vizualizat în secţiunea „Documente" a acestui articol.


Sursa foto: ZIUA de Constanța

Ti-a placut articolul?

Comentarii