Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:53 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Tulcea Consiliul Județean, achiziție de echipamente de uz medical, în proiectul „Infrastructură de sănătate transfrontalieră“ (DOCUMENT)

ro

19 Nov, 2023 17:00 740 Marime text
 
 
  • Ofertant câștigător este firma Ruxmar Office SRL, controlată de Flavius - Marian Cârlig și Marius - Mihail Cârlig. 
 
Județul Tulcea (Consiliul Județean Tulcea), ca autoritate contractantă, a atribuit contractul „Furnizarea materialelor de promovare / vizibilitate - Echipamente de uz medical (Truse sanitare de prim ajutor) în cadrul proiectului: «Infrastructură de sănătate transfrontalieră», Programul Operațional Comun România - Ucraina 2014-2020”, achiziția fiind atribuită prin anunț de atribuire la anunțul simplificat.
 
Potrivit e-licitatie.ro, achiziția este pentru sprijinirea refugiaților de război și a populațiilor aflate în situații de criză din Ucraina. E vorba de 30 de truse sanitare de prim ajutor detașabilă (Tip 1) și 170 de truse sanitare de prim ajutor detașabilă (Tip 2).
 
Contractul are data 14 noiembrie 2023, iar ofertant câștigător este firma Ruxmar Office SRL. Valoarea contractului e de 57.040,3 lei.
 
Despre SC Ruxmar Office SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată duminică, 19 noiembrie 2023, SC Ruxmar Office SRL a fost înființată în anul 2013, are adresa în municipiul Tulcea, iar obiectul de activitate la Ministerul de Finanțe este „Comerț cu ridicata al altor bunuri de uz gospodăresc“.
 
Conform sursei citate, în SC Ruxmar Office SRL asociați sunt Flavius - Marian Cârlig (cu 70%) și Marius - Mihail Cârlig (cu 30%), primul deținând și calitatea de administrator.
 
În 2022, SC Ruxmar Office SRL a avut o cifră de afaceri de 6.989.491 lei, un profit de 538.074 lei, iar numărul mediu de angajați a fost 5.
 
Platforma termene.ro informează și că SC Ruxmar Office SRL are aproape 30.400 de contracte câștigate - achiziții directe și 12 contracte câștigate - achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe e-licitatie.ro.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța
 
Citește și:
 
Tulcea
Patru firme au câștigat un contract de peste 350.000 de lei în cadrul unei licitații organizate de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii