Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:14 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații publice. Iulmar IND vinde orice. De la pavele și borduri la snack-uri și biscuiți Aproximativ 20.000 euro costă pachetele de sărbători pentru copiii din Mangalia (DOCUMENT)

ro

14 Dec, 2023 17:00 920 Marime text
  • Contractul de achiziție vizează 3.364 de pachete cadou pentru copiii din municipiu cu ocazia sărbătorilor de iarnă
  • Pachetul conține: croissant cu umplutură de cacao și alune, baton cu cremă de cacao, glazură de ciocolată și napolitană, baton de ciocolată cu lapte, snack-uri cu mix de semințe, biscuiți sărați cu fust de brînză și biscuiți bezea cu glazură de ciocolată și are un preț de achiziție de 27.5 lei
  • Societatea câștigătoare are ca obiect de activitate lucrări de construcții a altor proiecte inginerești n.c.a.
  • În 2022, compania a avut o cifră de afaceri de 3.396.921 lei, un profit de 1.569.279 lei la un număr de 6 angajați
  • Asociat și administrator este Tudor Ungureanu care mai figurează și în Ariv IND SRL
     

Primăria Mangalia a atribuit direct societății Iulmar IND SRL contractul de achiziție a 3.364 de pachete cadou pentru copiii din municipiu cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Pachetul conține: croissant cu umplutură de cacao și alune, baton cu cremă de cacao, glazură de ciocolată și napolitană, baton de ciocolată cu lapte, snack-uri cu mix de semințe, biscuiți sărați cu fust de brînză și biscuiți bezea cu glazură de ciocolată și are un preț de achiziție de 27.5 lei.
Contractul are o valoare de 99.026.5 lei fără TVA, respective 19.921,64 euro fără TVA.

 
Despre Iulmar IND SRL 

Potrivit platformei termene.ro, societatea a fost înființată la data de 7 februarie 2011 și are sediul pe Strada Walter Maracineanu, Nr. 4B, Mangalia, Județ Constanța. 

Iulmar IND SRL are ca obiect de activitate lucrări de construcții a altor proiecte inginerești n.c.a.. 

Situația financiară pentru anul 2022 se prezintă în felul următor: o cifră de afaceri de 3.396.921 lei, un profit de 1.569.279 lei la un număr de 6 angajați.

Asociat și administrator este Tudor Ungureanu care mai figurează și în Ariv IND SRL. 

Menționăm că în luna octombrie, Primăria Mangalia a mai atribuit aceleiași firme și un alt contract care viza „Lucrări de reparații (pavele și borduri) conform antemasuratoare și deviz ofertă”, în valoare de 163.798,85 lei.

În 2021, Iulmar IND a câștigat de la UAT municipiul Mangalia și contractul de 3.655.080,85 lei pentru achiziția de servicii cu privire la construcția unui depou de autobuze electrice, aferent planului de mobilitate urbană în cadrul proiectului „sprijinirea mobilității urbane durabile la nivelul municipiului Mangalia.

Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro. 


În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a licitației.
 

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și:

Cumpărări directe Constanța Iulmar IND SRL câștigă contractul de lucrări de reparații pentru Primăria Mangalia

Județul Constanța. Primăria Municipiului Mangalia construiește un depou de autobuze electrice. Detalii din contract (document)


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii