Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:36 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații publice Achiziţii de utilaje second hand la Drumuri Județene Constanța! (DOCUMENT)

ro

11 Sep, 2023 17:00 997 Marime text
  • Peste 9 milioane de lei sunt cheltuiți pe utilaje second-hand pentru prelucrare piatră în cariera Cheia din județul Constanța
  • Câștigătorul contractului este Meridian Electro Construct SRL din Pitești, județul Argeș controlată de Gabriela Ciucu
  • Achiziția s-a realizat de către Drumuri Județene SA pe 4 loturi
 

 
Compania Drumuri Județene Constanța SA a atribuit recent un contract de furnizare instalații, utilaje și autobasculante second hand pentru prelucrare piatră în cariera Cheia din județul Constanța.

Câștigătorul contractului în valoare de 9.007.787,50 lei fără TVA este Meridian Electro Construct SRL din Pitești, județul Argeș.

Achiziția s-a realizat pe mai multe loturi, astfel: Lot 1 – Stație de concasare – sortare, fixă, capacitate minim 300 to/ h - 1 bucata; Lot 2 – Excavator pe șenile 45 - 2 bucăți; Lot 3 – Încărcator frontal pe pneuri (capacitate cupa minim 4,7 m³) - 2 bucăți și Lot 4 – Autobasculantă 8 x 4 bena min 16 m³ - 4 bucăți.

Livrarea utilajelor, instalațiilor și autobasculantelor, montajul și punerea în funcțiune se va face la Cariera Cheia din județul Constanța.
 
Despre Meridian Electro Construct SRL
 
Compania înființată în 2010 are ca obiect principal de activitate codul CAEN 4669 - Comerț cu ridicata al altor mașini și echipamente, cu sediul în Pitești, str. Constantin Dobrogeanu Gherea nr. 2-4, județul Argeș.

În 2022 a raportat o cifră de afaceri de 22,075,587 lei cu un profit de 1,479,844 lei și 4 angajați.

Comparativ cu anul anterior, compania a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri cu 110.84%, notează www.termene.ro.

Firma este controlată de Gabriela Ciucu și figurează cu peste 400 de contracte din achiziții publice, RAJA Constanța fiind unul dintre principalii clienți.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Ședință CJC Declanșarea selecției administratorilor societății Drumuri Județene Constanța SA a fost respinsă de consilierii județeni (VIDEO)

Drumuri Județene Constanța SA a bătut palma cu cei de la Consal Trade SRL! Obiectul și valoarea acordului-cadru (DOCUMENT)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii