Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:00 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații publice 5 clădiri emblematice din Constanța sunt iluminate arhitectural timp de o lună de Cultech Professinal SRL (DOCUMENTE)

ro

09 May, 2024 17:00 980 Marime text
  • Primăria Constanța a încheiat un contract de prestări servicii proiecții arhitecturale în valoare de aproximativ 269.000 lei fără TVA
  • Potrivit contractului, 5 clădiri de patrimoniu din Constanța sunt iluminate arhitectural timp de o lună. Este vorba despre Comandamentul Marinei Militare Constanța, Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța, Muzeul de Artă Populară Constanța, Muzeul de Artă și Cazinoul Constanța
 

Primăria Constanța a încheiat un contract de prestări servicii proiecții arhitecturale în valoare de aproximativ 269.000 lei fără TVA.

Potrivit contractului, 5 clădiri de patrimoniu din Constanța sunt iluminate arhitectural timp de o lună. Este vorba despre Comandamentul Marinei Militare Constanța, Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța, Muzeul de Artă Populară Constanța, Muzeul de Artă și Cazinoul Constanța.

Proiecțiile arhitecturale se vor realiza pe fațadele clădirilor menționate, în fiecare noapte, în perioada de functionare a iluminatului public.


 
Despre Cultech Professinal
 
Contractul a revenit societății Cultech Professinal SRL din București.

Potrivit www.termene.ro, în2022, compania a avut o cifră de afaceri de 2,645,514 lei, profit de 372,885 lei și un număr de 5 angajați.

Comparativ cu anul anterior, compania a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri cu 116.58%.

Firma a fost înființată în 2004 și are ca obiect principal de activitate codul CAEN 9002 - Activități suport pentru interpretare artistică (spectacole).
Asociați sunt Imelda Alexandra și Gheorghe Jipa. Bărbatul are și calitatea de administrator.

Potrivit www.termene.ro, Cultech Professinal figurează cu 1379 de contracte din achiziții publice directe.
 
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Pentru redactarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.
 
Citește și:

Cumpărări directe Primăria Medgidia cumpără servicii artistice în valoare de peste 100.000 lei (DOCUMENTE)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii