Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:50 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Symmetrica SRL din Verești, Suceava livrează borduri și pavele către Utilități Publice-Gospodăria Comunală SRL Cernavodă (DOCUMENT)

ro

08 Sep, 2023 17:00 922 Marime text
  • Symmetrica SRL din localitatea suceveană Verești și-a adjudecat contractul pentru borduri și pavele de la Utilități Publice-Gospodăria Comunală SRL Cernavodă.
  • În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul de atribuire.
Symmetrica SRL din localitatea suceveană Verești, și-a adjudecat contractul pentru cele două loturi de borduri și pavele de la Utilități Publice-Gospodăria Comunală SRL Cernavodă.
 
Informația a fost publicată în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se precizează că atribuirea s-a făcut prin procedura simplificată, fiind depuse în total opt oferte.
 
Adjudecarea s-a făcut la o valoare totală de 105.370 de lei fără TVA a contractului, față de estimarea inițială de 157.720 de lei fără TVA.
 
Lotul 1 vizează achiziția bordurilor, iar Lotul 2, achiziția pavelelor.
 
Despre Symmetrica SRL
 
În luna iunie 2023, Symmetrica SRL a semnat un contract similar cu Confort Urban SRL, iar un alt contract asemănător cu Utilități Publice-Gospodăria Comunală SRL Cernavodă a fost semnat și în noiembrie 2019.
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 8 septembrie 2023, Symmetrica SRL a fost înființată în 1994, are sediul social în Verești, județul Suceava, pe strada Suceava, nr. 27 și se ocupă de fabricarea produselor din beton pentru construcții.
 
Firma are mai multe puncte de lucru, în Suceava, dar și în alte zone ale țării.
 
Asociați sunt Florin Cristinel Stanciu și Florentina Mihaela Stanciu, cea din urmă fiind și administrator.
 
Numele celor doi se regăesc și în Immaxia Led SRL, tot din Verești.
 
Symmetrica SRL figurează potrivit termene.ro cu 1390 de achiziții directe (Comuna Bod, SC Domeniul Public Turda SA, Apavital SA Iași, dar și alte autorități contractante) și 36 de contracte publice (Municipiul Iași, Municipiul Suceava, Municipiul Bacău și alte autorități contractante).
 
În 2022, Symmetrica SRL a declarat 491 de angajați, profit peste 25,27 de milioane de lei și cifra de afaceri peste 211,16 milioane de lei.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul de atribuire.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Confort Urban Constanta cumpără borduri de aproape 2 milioane de euro (DOCUMENT)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii