Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:08 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța SAPE SA, licitație deschisă de la 1,09 milioane de euro pentru mentenanța Centralei Electrice Eoliene Horia, din județul Constanța (Document)

ro

28 Jul, 2023 12:40 1374 Marime text
  • SAPE SA, Societatea de Administrare a Participațiilor în Energie SA, este controlată de Statul Român prin Ministerul Energiei.
  • Societatea de stat organizează licitație pentru mentenanța turbinelor eoliene din Centrala Electrică Eoliană Horia, județul Constanța.
  • Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 1 septembrie 2023, ora 15.00, urmând ca ofertele să fie deschise tot atunci, în SEAP.
  • În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul de participare publicat în SEAP.
SAPE SA, Societatea de Administrare a Participațiilor în Energie SA, controlată de Statul Român prin Ministerul Energiei, organizează licitație deschisă pornind de la circa 1,09 milioane de euro pentru mentenanța turbinelor eoliene din Centrala Electrică Eoliană Horia, din județul Constanța.
 
Informațiile au fost publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se precizează că valoarea contractului este estimată între 5.392.500 de lei și 7.190.000 de lei fără TVA.
 
Este vorba despre serviciile de mentenanță a turbinelor eoliene din componența parcului eolian de producere a energiei electrice din comuna constănțeană Horia.
 
Durata contractului este de 48 de luni și va fi atribuit în urma licitației deschise în baza criteriului cel mai bun raport calitate-preț.
 
Achiziția implică încheierea unui acord-cadru.
 
Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 1 septembrie 2023, ora 15.00, urmând ca ofertele să fie deschise tot atunci, în SEAP.
 
Persoanele ce dețin funcții de decizie în cadrul entității contractante sunt: Membrii CS: Popovici Nicolae-Cristian; Membrii Directorat: Președinte Directorat Dr. Nicolae Bogdan Codruț Stănescu, Membru Directorat Luiza Marian, Membru Directorat Ion-Gabriel Grozavu; Alte persoane: Director Direcția Economică Bogdan Pîrvulescu, Șef SCB Bostan Andreea, Șef SPAP Douglas Monica, Șef SAAIT Marcu Gabriel, Șef SMCCP Neacșu Diana, Șef SCAJ Tesleanu Andreea Violeta, Consilier juridic SAAIT Cătălina Turtoi, Consilier juridic SAAIT Ana Maria Trișcariu, Expert eficientizare investiții SPAP Robu Simona.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul de participare publicat în SEAP.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Federaţia Coaliţia Natura 2000 România, scrisoare deschisă pentru a nu se construi un parc de turbine eoliene în Rezervația Biosferei Delta Dunării, pe Grindul Chituc
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii