Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:16 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Primăria Cernavodă cumpără echipamente de fitness de aproape 50.000 de euro de la Seaside Playgrounds SRL (DOCUMENT)

ro

14 Aug, 2023 13:41 964 Marime text
  • Seaside Playgrounds SRL este deținută și administrată de George Toda.
Primăria Cernavodă achiziționează de la Seaside Playgrounds SRL din Constanța, prin cumpărare directă, echipamente de fitness urban, valoarea estimată a achiziției fiind de 235.302,76 de lei, adică aproape 50.000 de euro, la cursul actual.
 
Informațiile au fost publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se arată că livrarea se va face la locurile indicate de Primăria Cernavodă, în calitate de achizitor.
 
Seaside Playgrounds SRL este societatea care și-a adjudecat anul trecut contractul pentru livrarea echipamentelor de joacă la Grădinițele 4 și 5 din Cernavodă.
 
Cu privire la achiziția aparatelor de fitness urban, se mai arată în descriere că aceasta include: „Aparat fitness bancă pentru abdomene pentru două peroane, aparat fitness două tipuri de stepper pentru două persoane, Aparat fitness bandă alergat pentru o persoană, Aparat fitness pentru ramat pentru o persoană, Aparat fitness multifuncțional pentru brațe, piept, spate, abdomen și mușchii superiori ai picioarelor, Aparat fitness brațe, umeri, piept, picioare și abdomen (cu acoperiș), Aparat fitness bicicletă pentru o persoană, Aparat fitness pentru brațe, umeri, piept, spate și abdomen (cu acoperiș), Aparat fitness pentru picioare și abdomen (cu acoperiș), Aparat fitness complex pentru picioare și abdomen pentru trei persoane, Aparat fitness pentru tracțiuni pentru trei persoane, Panouri regulamente pentru locuri de joacă, fitness și alte activități, Aparat fitness pentru umeri, spate și piept pentru două peroane, Aparat fitness pentru umeri, brațe, picioare și abdomen (cu acoperiș)“.
 
Despre Seaside Playgrounds SRL
 
Seaside Playgrounds și-a adjudecat luna aceasta și contractul vizând livrarea și montarea locurilor de joacă, de la Primăria Constanța.
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 14 august 2023, Seaside Playgrounds SRL a fost înființată în anul 2016, are sediul social în Constanța, pe strada Prelungirea Bucovinei nr. 8B și se ocupă de intermedieri în comerțul cu produse diverse.
 
Societatea are un punct de lucru pe strada Ion Rațiu, dar și unul în orașul Ovidiu.
 
Asociat unic și administrator este George Toda, al cărui nume se regăsește și în River Residence SRL.
 
În 2022, Seaside Playgrounds SRL a declarat 13 angajați, profit peste 1,2 milioane de lei și cifra de afaceri peste 12,49 de milioane de lei.
 
Potrivit termene.ro, societatea figurează cu 82 de achiziții directe (Comuna Moftin, Comuna Rușii Munți, Orașul Năvodari, dar și alte autorități contractante) și două contracte publice (Citadin Zalău SRL și Orașul Cernavodă)/
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul de atribuire.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Licitații Constanța
Seaside Playgrounds SRL livrează și montează locuri de joacă în municipiu (DOCUMENT)


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii