Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:10 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Organizația Utilizatorilor de Apă pentru Irigații Biosud, contract cu o firmă din Slobozia (DOCUMENT)

ro

15 Oct, 2023 17:00 918 Marime text
  • Valoarea totală a achiziției este de 5.380.954,53 lei, iar atribuirea a avut loc pe data de 12 octombrie 2023
 
Organizația Utilizatorilor de Apă pentru Irigații Biosud a organizat o licitație publică pentru atribuirea unui contract aferent execuției de lucrări de modernizare a infrastructurii secundare de irigații, a clădirilor aferente stațiilor de pompare și racordarea la utilități, în cadrul proiectului „Reabilitare și Modernizare plot de irigații SPP 6-5 OUAI Biosud”.
 
Valoarea totală a achiziției este de 5.380.954,53 lei, iar atribuirea a avut loc pe data de 12 octombrie 2023, conform SEAP. Firma Salt Com SRL este cea câștigătoare.
 

Salt Com SRL


Firma este fondată în anul 1994, iar conform termene.ro, pe anul 2022 a raportat 83 de salariați, o cifră de afaceri de 34,2 milioane lei și un profit de 3,66 milioane de lei. Obiectul de activitate este reprezentat de „Lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale”. Sediul social este pe strada Ferdinand nr. 1 din Slobozia, județul Ialomița. Asociat unic este Dan Aurelian Lupașcu, iar administrator este Ștefan Lupașcu.  Cel din urmă mai este asociat unic în Intermediar Agent SRL.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


 

Citește și:

Organizația Utilizatorilor de Apă pentru Irigații ERAVO, contract cu o firmă din Constanța pentru modernizarea unui plot de irigații

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii