Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:15 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Nuclearelectrica Serv SRL, achiziție de echipamente pentru curățat pardoseli (DOCUMENT)

ro

13 Nov, 2023 14:43 864 Marime text
 

 
  • Ofertant câștigător este ABCleaning Machines SRL, firmă controlată de Atic Investment SRL și Raoul Bocioc. 
 
Nuclearelectrica Serv SRL, cu adresa în Cernavodă, ca autoritate contractantă, a atribuit contractul „Echipamente de curățat pardoseli”, achiziția fiind atribuită prin anunț de atribuire la anunțul simplificat.
 
Contractul are data 3 noiembrie 2023. Valoarea acestuia e de 161.555 lei, ofertant câștigător fiind ABCleaning Machines SRL.
 
Potrivit e-licitatie.ro, obiectul contractului constă în achiziția de „Echipamente de curățat pardoseli”, prin încheierea unui contract de achiziție publică, cu o durată de 30 de zile: echipament de curățat pardoseli – 4, mașină automată de spălat și uscat pardoseli – 2, monodisc portabil – 4, aparat de curățat cu aburi – 2 și aspirator cuvă inox – o bucată. Locul principal de executare – Cernavodă, județul Constanța. 
 
Despre ABCleaning Machines SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată luni, 13 noiembrie 2023, ABCleaning Machines SRL a fost înființată în anul 2019, are adresa la Oradea, în județul Bihor, iar activitatea principală este „Comerț cu ridicata al mașinilor- unelte“.
 
Conform sursei citate, în ABCleaning Machines SRL asociați sunt Atic Investment SRL (cu 80%) și Raoul Bocioc (cu 20%), acesta din urmă îndeplinind și calitatea de administrator.    
 
În 2022, ABCleaning Machines SRL a avut o cifră de afaceri de 1.553.177 lei, un profit de 229.425 lei, iar numărul mediu de angajați a fost 1.
 
Platforma termene.ro informează și că ABCleaning Machines SRL are 12 contracte câștigate - achiziții directe și un contract câștigat - achiziții publice și din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP (data ultimei actualizări - 12 noiembrie 2023).
 
Despre Atic Investment SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată luni, 13 noiembrie 2023, Atic Investment SRL a fost înființată în anul 2017, are adresa în municipiul Arad, iar activitatea principală este „Închirierea și subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate“.
 
Conform sursei citate, în Atic Investment SRL asociat unic este Ioana Precup, care îndeplinește și calitatea de administrator.    
 
În 2022, Atic Investment SRL a avut o cifră de afaceri de 313.520 lei, un profit de 242.445 lei, iar numărul mediu de angajați a fost 2.
 
Platforma termene.ro informează și că Atic Investment SRL nu are contracte câștigate - achiziții directe sau contracte câștigat - achiziții publice și din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP (data ultimei actualizări - 12 noiembrie 2023).
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe e-licitatie.ro.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța
 
Citește și:
 
Licitații Constanța
Două firme din București îi furnizează Nuclearelectrica Serv SRL autoutilitare de transport (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii