Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:10 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Două firme din București îi furnizează Nuclearelectrica Serv SRL autoutilitare de transport (DOCUMENT)

ro

07 Nov, 2023 09:35 1213 Marime text

 
  • La momentul inițierii procedurii, Nuclearelectrica Sserv SRL are de dus la îndeplinire mai multe contracte de prestări servicii, pentru care este necesară dotarea cu autoutilitare de transport pentru operaționalizarea activităților curente.   
 
Nuclearelectrica Serv SRL, ca autoritate contractantă, a atribuit contractul „Autoutilitare de transport“,ׅ achiziția fiind atribuită prin anunț de atribuire la anunț de participare.
 
Ofertante câștigătoare sunt firmele MIT Motors International SRL și Auto Italia Impex SRL.

Contractul, care este împărțit în trei loturi (Lot 1: Autoutilitară Transport Marfă - una; Lot 2: Autoutilitară Transport Mixt - patru; Lot 3: Autoutilitară 4x4 - una), are data 23 octombrie 2023.
 
MIT Motors International furnizează autoutilitara 4X4 (valoare contract – 169.850 lei), iar Auto Italia Impex furnizează autoutilitara transport marfă (342.915 lei) și autoutilitarele transport mixt (443.940 lei).
 
După cum se arată pe e-licitatie.ro, obiectul contractului constă în achiziția de „Autoutilitare de transport”, prin încheierea unui contract de achiziție publică, cu o durată de 4 luni, împărțit în trei loturi.
 
Potrivit sursei citate, la momentul inițierii procedurii, Nuclearelectrica SERV SRL are de dus la îndeplinire mai multe contracte de prestări servicii, pentru care este necesară dotarea cu autoutilitare de transport pentru operaționalizarea activităților curente. În prezent, societatea nu dispune de un parc auto care să susțină activitatea curentă.
 
Despre MIT Motors International SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată luni, 6 noiembrie 2023, firma MIT Motors International SRL a fost înființată în anul 1998, adresa sediului social este la București, iar obiectul de activitate este „Comerț cu autoturisme și autovehicule ușoare (sub 3,5 tone)“.
 
În MIT Motors International SRL asociați sunt Gheorghiță Liviu Goncea (cu 51%), Florica Chitaru (cu 29%) și Dan Chitaru (cu 20%), primul având și calitatea de administrator. 
 
În 2022, MIT Motors International SRL a avut o cifră de afaceri de 200.497.037 lei, un profit de 5.538.694 lei, iar numărul mediu de salariați a fost 101.
 
Platforma termene.ro informează că MIT Motors International SRL are în jur de 230 de contracte câștigate - achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP (data ultimei actualizări – 5 noiembrie 2023).
 
Despre Auto Italia Impex SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată luni, 6 noiembrie 2023, firma Auto Italia Impex SRL a fost înființată în anul 1993, adresa sediului social este la București, iar obiectul de activitate este „Comerț cu autoturisme și autovehicule ușoare (sub 3,5 tone)“.
 
În Auto Italia Impex SRL asociați sunt Lermi BV (cu 99.998%) și Clarice BV (cu 0.002%), societăți din Țările de Jos. Administratori: Avi Pelossof, David Dror Dvir, Omer Levi și Tiberg Arnon, toți cu cetățenie israeliană.  
 
În 2022, Auto Italia Impex SRL a avut o cifră de afaceri de 476.987.643 lei, un profit de 12.465.896 lei, iar numărul mediu de salariați a fost 135.
 
Platforma termene.ro informează că Auto Italia Impex SRL are în jur de 150 de contracte câștigate - achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP (data ultimei actualizări – 5 noiembrie 2023).
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe e-licitatie.ro.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța
 
Citește și:

Licitații Constanța
Nuclearelectrica Serv SRL achiziționează electrostivuitor și autoutilitare de transport marfă (DOCUMENTE)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii