Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:17 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O companie din București va realiza studiul de fezabilitate în vederea edificării de parcări publice supraetajate în municipiul Constanța (DOCUMENTE)

ro

08 May, 2023 00:00 1826 Marime text
  • Contractul în valoare de 230.000 lei fără TVA a fost câștigat de NM Construction Zone SRL din București
  • Serviciul solicitat constă în Elaborare documentație tehnico-economică - Studiu de Fezabilitate- în vederea edificării de parcări publice supraetajate în municipiul Constanța
  • Potrivit www.termene.ro, în 2021 compania a raportat o cifră de afaceri de 1.812,960 lei, un profit de 329,042 lei, datorii de 482,117 la un număr mediu de 7 angajați
  • Potrivit www.confidas.ro, asociații companii sunt: Nicoleta Marus care deține și calitatea de administrator, Paul-Eusebiu Serghei și Mădălin-Cristinel Marchidan
  • NM Construction Zone figurează cu un singur contract din achiziții publice în valoare de 117.600 lei
 

 
Primăria Constanța a atribuit serviciul de elaborare documentație tehnico-economică (Studiu de Fezabilitate) în vederea edificării de parcări publice supraetajate în municipiul Constanța.

Contractul în valoare de 230.000 lei fără TVA a fost câștigat de NM Construction Zone SRL din București.

Serviciul solicitat constă în Elaborare documentație tehnico-economică - Studiu de Fezabilitate- în vederea edificării de parcări publice supraetajate în municipiul Constanța.

Elaborarea documentației tehnico-economice se va face în următoarele etape/faze de proiectare, după cum urmează: 1) Elaborare temă proiectare 2) Elaborare studiu geotehnic 3) Elaborare studiu topografic 4) Elaborare studiu de trafic 5) Elaborarea documentațiilor pentru obținerea avizelor/acordurilor solicitate prin Certificatul de urbanism 6) Elaborarea studiului de fezabilitate.
 
NM Construction Zone SRL

Firma a fost înființată la data de 24-05-2016 și are ca obiect principal de activitate  - activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea .
Potrivit www.termene.ro, în 2021 compania a raportat o cifră de afaceri de 1.812,960 lei, un profit de 329,042 lei, datorii de 482,117 la un număr mediu de 7 angajați.

Potrivit www.confidas.ro, asociații companii sunt: Nicoleta Marus care deține și calitatea de administrator, Paul-Eusebiu Serghei și Mădălin-Cristinel Marchidan.

NM Construction Zone figurează cu un singur contract din achiziții publice în valoare de 117.600 lei.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe e-licitatie.ro.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanța

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Primăria Constanța dorește construirea a trei parcări supraetajate în Tomis Nord. Date din proiect


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii