Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:37 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Nisa Tehnic Construction modernizează bazele de salvamar din Costinești (DOCUMENT)

ro

04 Jul, 2023 11:11 1135 Marime text
  • Nisa Tehnic Construction SRL este controlată și administrată de Ermis Erdal.
Primăria Comunei Costinești a semnat cu Nisa Tehnic Construction SRL din Constanța contractul pentru modernizarea și reabilitarea bazei de salvare acvatice și prim ajutor și a posturilor de observare din comună.
 
Atribuirea contractului s-a făcut prin procedura simplificată, în cadrul căreia a fost depusă o singură ofertă admisibilă.
 
Informațiile privind atribuirea contractului au fost publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se precizează că valoarea totală a achiziției este de 1.581.098,11 lei fără TVA, adică aproape 320.000 de euro, la cursul actual.
 
Nu este posibilă subcontractarea, se precizează în datele oficiale.
 
Contractul vizează „lucrări de construcții și instalații, inclusiv dotări și echipamente tehnologice în cadrul obiectivului de investiție «Modernizare și reabilitare bază de salvare acvatică și prim ajutor și posturi de observare Comuna Costinești, Județul Constanța»“.
 
Finanțarea este asigurată din bugetul local al UAT Comuna Costinești, se mai menționează în SEAP.
 
Despre Nisa Tehnic Construction SRL
 
Potrivit Confidas.ro, platformă consultată pe 4 iulie 2023, Nisa Tehnic Construction SRL a fost înființată în anul 2021, are sediul social în Constanța, pe Aleea Scafandrilor, nr. 8 și se ocupă de lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale.
 
Asociat unic și administrator figurează Ermis Erdal, al cărui nume se leagă și de Sistem Paving SRL (unde este asociat cu Liviu Denisov, nume cunoscut pe piața imobiliară din Constanța), dar și de DMB Enterprise Group SRL.
 
Pentru a reveni la Nisa Tehnic Construction SRL, potrivit termene.ro,  în 2022 societatea a declarat șapte angajați, profit peste 1,09 milioane de lei și cifra de afaceri a depășit 3,29 de milioane de lei.
 
Nisa Tehnic Construct SRL nu figurează cu contracte de achiziții publice, potrivit Confidas.ro, dar și termene.ro.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul de atribuire.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Primăria Comunei Costinești, contract cu firma Agrovet din București. Ce servicii vor fi furnizate (DOCUMENT)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii