Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:30 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Monolit Enterprise, singurul ofertant pentru execuția lucrărilor de reamenajare, modernizare și modificare fațadă a Galeriei de Artă de pe strada Ștefan cel Mare

ro

06 Jan, 2024 16:12 1191 Marime text
  • Primăria Constanța a reluat la finalul anului trecut achiziția publică pentru proiectul de execuție a lucrărilor de reamenajare, modernizare și modificare fațadă Galeria de Artă
  • Valoarea totală a licitației este de 1.539.989 de lei fără TVA, respectiv 1.832.586 de lei cu TVA
  • Achiziția care se află în desfășurare nu s-a bucurat nici de această dată de un număr mare de agenți economici interesați de modernizarea Galeriei de Artă din municipiu.
  • Monolit Enterprise din Constanța este singurul ofertant înscris în licitație
  • Firma care desfășoară activități de construcții a drumurilor și autostrăzilor a fost înființată în anul 2017 și aparține Nicoletei Adriana Stroe

Primăria Constanța a reluat la finalul anului trecut achiziția publică pentru proiectul de execuție a lucrărilor de reamenajare, modernizare și modificare fațadă Galeria de Artă.
Valoarea totală a licitației este de 1.539.989 de lei fără TVA, respectiv 1.832.586 de lei cu TVA.
Obiectivul general al proiectului este reamenajarea spațiului de la parterul blocului M1 din strada Ștefan cel Mare nr.15, cu funcțiune de galerie de artă, ce are ca obiectiv asigurarea unui cadru de expunere la standarde contemporane.

Tot în caietului de sarcini se preciza că „modernizarea Galeriei de Artă se încadrează în viziunea transformării străzii Ștefan cel Mare iar obiectivele specifice ale proiectului sunt:

– Redeschiderea galeriei pentru găzduirea expozițiilor personale şi colective ale artiștilor din Constanța.
– Creșterea vizibilității şi a calității actului cultural, prin participarea artei la spațiul public.
– Creșterea calității fondului construit, prin aducerea la standarde contemporane a arhitecturii fațadelor, precum şi prin deschiderea parterului clădirilor către spațiul public, prin funcțiuni artistice şi culturale, accesibile publicului larg".
 
Achiziția care se află în desfășurare nu s-a bucurat nici de această dată de un număr mare de agenți economici interesați de modernizarea Galeriei de Artă din municipiu.



Monolit Enterprise din Constanța este singurul ofertant înscris în licitație.
Firma care desfășoară activități de construcții a drumurilor și autostrăzilor a fost înființată în anul 2017 și aparține Nicoletei Adriana Stroe.
În anul 2022 a avut o cifră de afaceri de 2.181.728 lei, profit net de 149.892 lei și 33 de angajați, potrivit www.termene.ro.
Primăria Constanța i-a mai atribuit în 2022 un contract de lucrări reparații în sala de spectacole a Colegiului Național de Arte „Regina Maria”, contract în valoare de 55.860 lei, fără TVA.


Compania figurează cu peste 30 de contracte de achiziții publice, în valoare totală de peste 30 de milioane lei. Printre instituțiile publice care au semnat contracte cu această firmă se numără Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Zona Metropolitană Constanța, comuna Lumina, comuna Topalu dar și UAT Topraisar.


Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Licitații publice Achiziția pentru modernizare a Galeriei de Artă din Constanța, anulată de municipalitate (DOCUMENT)

Drumurile din comuna Topraisar vor fi reabilitate. Cine se va ocupa de executarea lucrărilor de modernizare (document)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii