Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:22 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Drumurile din comuna Topraisar vor fi reabilitate. Cine se va ocupa de executarea lucrărilor de modernizare (document)

ro

10 Jun, 2019 00:00 2966 Marime text
Monolit Enterprise SRL şi-a adjudecat de la Primăria Topraisar un contract în valoare de circa patru milioane de lei. Mai exact, este vorba despre contractul „Modernizare drumuri de interes local în cadrul proiectului «Reabilitare străzi în comuna Topraisar»“, în valoare de 3.944.978,08 lei.
 
Străzile ce urmează a fi modernizate se află în intravilanul localităţilor Biruinţa, Moviliţa şi Potârnichea, pe terenuri ce aparţin domeniului comunei Topraisar. Prin proiect se modernizează străzile Branduşei din localitatea Potârnichea, Fulgerului din localitatea Biruinţa, Primăverii din localitatea Biruinţa, Rândunelelor din localitatea Moviliţa, precum şi străzile Dobrogei, Câmpului, Fundătura, Moldovei, Interioară şi aleile Teilor, Viorelelor, aleea interioară Toplacer - din localitatea Topraisar.
 
Modernizarea străzilor de interes local din Topraisar se face pe următoarele suprafeţe: lungimea totală a străzilor amenajate este de 5.955 km, lăţimea proiectată este de 1 x 3.00 m; 1 x 3.50 m; 1 x 4.00 m; 2 x 2.50 m. Toate suprafeţele sunt situate în intravilanul localităţii.
 

Responsabili de atribuirea contractului

 
Persoanele cu funcţie de decizie din cadrul autorităţii contractante, responsabile de organizarea, derularea şi finalizarea procedurii de atribuire, sunt: Gheorghe Stelian - primar, Aurelia Bălănescu - viceprimar; Paun Lilieana - secretar comună, Paraschiv Sofiea - contabil, responsabil viză CFP, Georgescu Gheorghe - inspector urbanism, Anghel Ştefan - inspector, consilierii locali: Bălănescu Aurelia (viceprimar), Scînteie Vladimir, Ghindeanu Ion, Manea Valentin, Răileanu Doru Radu, Gani Daniar, Chituc Constantin, Zavelca Ion, Cocef Gheorghe, Axinte Marian, Gheorghe Gabriel, Păun Nicolae, Datcu Matei, Tarina Florinel-Virgil, Gafar Fergun, Elena Coandă - reprezentant firma de consultanţă Ideea Zone SRL.
 

Monolit Enterprise SRL, în datele Registrului Comerţului

 
Cu sediul în municipiul Constanţa, Monolit Enterprise SRL a fost înfiinţată în anul 2017. Capitalul social subscris, de 10.000 de lei, integral vărsatul, este compus din 1.000 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Stroe Adriana-Nicoleta este asociat unic şi administrator al firmei, care se ocupă de lucrări de construcţie a drumurilor şi autostrăzilor.
 
În anul fiscal 2017, societatea cu 4 salariaţi a declarat o cifră de afaceri de 490.883 de lei şi un profit de 310.735 de lei. Situaţia financiară pe anul 2018 arată astfel: cifră de afaceri de 473.460 de lei şi un profit de 26.023 de lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a licitaţiei la care facem referire.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii