Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:11 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Marro Electric Systems SRL furnizează grup electrogen la Aeroportul Mihail Kogălniceanu (DOCUMENT)

ro

08 Jun, 2024 16:29 673 Marime text
  • Valoarea contractului 659LA / 5 iunie 2024 este de 220.000 lei.


SN Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu – Constanța SA, ca autoritate contractantă, a atribuit contractul „Furnizare grup electrogen“, prin anunț de atribuire la anunțul simplificat.
 
Valoarea contractului 659LA / 5 iunie 2024 este de 220.000 lei, ofertant câștigător fiind firma Marro Electric Systems SRL.  
 
După cum se arată pe e-licitatie.ro, este vorba de furnizare Grup Electrogen Trifazat 500 KVA (o bucată), însonorizat, cu pornire automată și AAR inclus (Anclanșare Automată a Rezervei), pentru funcționare în regim de avarie (stand-by), pentru situațiile căderilor de tensiune sau a defectelor de rețea, asigurându-se astfel continuitatea în alimentarea instalațiilor/echipamentelor, fără a fi periclitată siguranța și securitatea activităților aeroportuare.


Serviciile accesorii furnizării sunt asigurarea transportului la sediul entității contractante, descărcarea echipamentului, instalare și montaj AAR (conexiuni în dulapul de JT), punerea în funcțiune, testarea și instruirea personalului de întreținere.
 

Despre Marro Electric Systems SRL

Potrivit termene.ro, platformă consultată vineri, 7 iunie 2024, firma Marro Electric Systems SRL a fost înființată în anul 2005, adresa sediului social este la București, iar obiectul principal de activitate este „Comerț cu ridicata nespecializat“.

Asociați în Marro Electric Systems SRL sunt Cristina Stănescu (50%) și Marius Robert Stănescu (50%), cel care deține și calitatea de administrator.

În 2023, Marro Electric Systems SRL a avut o cifră de afaceri de 20.465.835 lei, un profit de 1.808.339 lei, iar numărul mediu de angajați a fost 25.

Platforma termene.ro informează că Marro Electric Systems SRL în jur de 130 de contracte câștigate - achiziții directe și opt contracte câștigate - achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP (data ultimei actualizări - 6 iunie 2024).

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanța
 

Citește și:

Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu” cumpără încărcător de marfă (document)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii