Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:25 12 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Lifeguard Litoral SRL va asigura serviciul de salvare acvatică și prim ajutor în localitățile 2 Mai și Vama Veche (DOCUMENT)

ro

09 Jun, 2024 12:04 983 Marime text
  • Contractul „Serviciul de salvare acvatică – salvamar și prim ajutor în localitățile 2 Mai și Vama Veche pentru sezonul de vară 2024" a fost câștigat de Lifeguard Litoral SRL de la Primăria Limanu.
  • Valoarea achiziției este de 1.236.683 lei.
  • Toma Ion-Augustin este asociat unic și administrator.
 
Comuna Limanu a anunțat pe SEAP numele societății care a obținut contractul „Serviciul de salvare acvatică – salvamar și prim ajutor în localitățile 2 Mai și Vama Veche pentru sezonul de vară 2024".
 
Contractul a fost adjudecat pe data de 10 mai 2024 de firma Lifeguard Litoral SRL. Valoarea achiziției este de
1.236.683 lei.
 
Serviciul de salvare acvatică-salvamar și de prim ajutor se va organiza de către ofertant în conformitate cu prevederile O.U.G. nr. 19/2006 privind utilizarea plajei Mării Negre și controlul activităților desfășurate pe plajă, a Normelor Metodologice privind organizarea serviciilor publice de salvare acvatică-salvamar și a posturilor de prim ajutor pe plajă, aprobate prin H.G. nr. 1136/2007 și Regulamentului pentru organizarea serviciilor publice de salvare acvatică-salvamar și posturi de prim ajutor pe plajele cu destinație turistică din Comuna Limanu, respectiv localitățile 2 Mai și Vama Veche".

 
Despre Lifeguard Litoral SRL
 
 
Înființată în anul 2020, Lifeguard Litoral SRL are sediul pe strada Portului, Nr. 47 din Mangalia și desfășoară activități de servicii anexe transportului pe apă. Toma Ion-Augustin este asociat unic și administrator. Potrivit termene.ro, Toma Ion-Augustin mai este asociat unic și administrator în Tomi Razvandi SRL, Conro Universal SRL și  Best Utilaj SRL.
 
În anul 2023, firma cu 6 salariați a declarat o cifră de afaceri de 1.339.922 lei și un profit de 951.241 lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.

 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise. De asemenea, pentru redactarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.
 
Citește și:   
  
 
Cumpărări directe Constanța Car Top SRL din Piatra Neamț va executa lucrări de cadastru sistematic în comuna Limanu (DOCUMENT)

Licitații Constanța Primăria Limanu organizează licitație publică pentru închirierea unui imobil în Vama Veche (DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii