Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:15 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța. ISU Dobrogea, dotat cu două șenilate amfibiu. Cine le livrează? (DOCUMENT)

ro

26 Sep, 2023 17:00 827 Marime text
  • Consiliul Județean Constanța a atribuit un contract către Pricon Impex SRL în valoare de 515.000 lei fără TVA
  • Achiziția vizează două vehicule șenilate amfibiu cu dotările aferente și două platforme de transport vehicule pentru dotarea Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Dobrogea” al județului Constanța
  • Pricon Impex SRL a raportat în 2022 o cifră de afaceri de 746,459 lei, profit de 556,865 lei și un singur angajat
  • Asociat unic și administrator este Nicolae Pricope pe care îl regăsim și în Papirus Industry SRL
  • Compania figurează cu peste 200 de contracte din achiziții publice, potrivit www.termene.ro cu Inspectoratele pentru Situații de Urgență din țară dar și cu mai multe Consilii Județene
 
 
 
Consiliul Județean Constanța a atribuit un contract către Pricon Impex SRL în valoare de 515.000 lei fără TVA.
 
Achiziția vizează două vehicule șenilate amfibiu cu dotările aferente și două platforme de transport vehicule pentru dotarea Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Dobrogea” al județului Constanța.

Achiziția are ca scop scăderea timpului de reacție și sporirea eficienței acțiunilor de intervenție, ceea ce va conduce la creșterea numărului de vieți salvate.

Echipamentul achiziționat va asigura îmbunătățirea accesului populației la serviciile de urgență prin îmbunătățirea dotării serviciilor cu atribuții în gestionarea diferitelor tipuri de risc, prin reducerea timpului de răspuns și a eficienței intervenției.
 
Obiectivul specific este determinat de creșterea capacității de intervenție la misiunile din zone greu accesibile, prin îmbunătățirea capabilităților de răspuns în cazul producerii acestora.

Prin programul implementat de Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral “Reducerea eroziunii costiere, faza II (2014 ~ 2022)” procesul de lărgire a plajei din stațiunea Mamaia a crescut de la 150 de metri la 350 de metri pe o lungime de 6,950 de metri (cuprinsă între hotel Sulina și plaja Năvodari).

Având în vedere distanța mare de la malul mării până la drumul de acces autovehicule din stațiune, se impune un astfel de vehicul necesar acordării primului ajutor precum și transportul victimelor pe suprafața întinsă de nisip.

Vehiculul utilitar de intervenție în situații de urgență este destinat deplasării pe teren greu accesibil a personalului operativ pentru: operațiuni de căutare; salvare și transportul persoanelor surprinse în medii ostile vieții;intervenții integrate în caz de dezastre sau accidente; cercetarea și stabilirea cauzelor generatoare de situații de urgență; transportul personalului la locul intervenției pentru acțiuni de căutare - salvare.
 
Despre Pricon Impex SRL
 
Compania cu sediul social în București a raportat în 2022 o cifră de afaceri de 746,459 lei, profit de 556,865 lei și un singur angajat.
Comparativ cu anul anterior, compania a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri cu 157.59%.

Înființată în 1993, firma are ca obiect principal de activitate codul CAEN 4532 - comerț cu amănuntul de piese și accesorii pentru autovehicule și comercializează o gamă largă de vehicule autospeciale utilitare senilate atv 8×8 ISU, autoșenilate amfibiu de intervenții pentru teren accidentat, autovehicule cu capacitate mare de trecere off-road atv 8×8 utilitar militare, autoșenilate salvamont ISU pentru intervenții montane și patrulare plajă sau vehicul amfibiu pentru intervenții calamități și inundații.
 
Asociat unic și administrator este Nicolae Pricope pe care îl regăsim și în Papirus Industry SRL.

Compania figurează cu peste 200 de contracte din achiziții publice, potrivit www.termene.ro cu Inspectoratele pentru Situații de Urgență din țară dar și cu mai multe Consilii Județene.
 

În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul de participare privind noua procedură publicat în SEAP.


Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citeşte şi:  

Licitații Constanța Se dorește amenajarea unei săli de ședinte pentru grupuri de lucru restrânse în fostul sediu al Biroului Electoral Județean

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii