Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:28 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Iridex Group Salubrizare SRL, contract de peste 4,45 de milioane de euro, pentru deșeuri, cu Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Dobrogea (DOCUMENT)

ro

09 Jul, 2024 17:00 622 Marime text
  • Potrivit SEAP, atribuirea s-a făcut prin negociere fără publicare prealabilă, prin prisma „absenței concurenței pentru motive tehnice“.
Iridex Group Salubrizare SRL se va ocupa, în următoarele 60 de luni, de sortarea, tratarea și depozitarea deșeurilor municipale din Zona 2 de colectare a județului, în baza unui contract adjudecat de la Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Dobrogea.
 
Informația a fost publicată în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se face precizarea că valoarea contractului depășește echivalentul a 4,45 de milioane de euro, oferta Iridex fiind singura ofertă primită.
 
Denumirea achiziției este „Contract de delegare a gestiunii, prin achiziție publică de servicii, a activităților de sortare, tratare mecano-biologică și depozitare a deșeurilor municipale din Zona 2 de colectare a Județului“.
 
În descrierea achiziției se precizează „contractul are ca obiect prestarea de către Operatorul Economic a următoarelor activităţi componente ale serviciului de salubrizare, fără punerea la dispoziție a infrastructurii:
•        sortarea deşeurilor municipale și a celor similare colectate din zona 2 de colectare, în stația de sortare de la Costinești;
•        organizarea tratării mecano-biologice a deşeurilor municipale şi a deşeurilor similare din zona 2 de colectare, în instalația de tratare mecano-biologică de la Costinești.
•        depozitarea deșeurilor în depozitului clasa B de la Costinești“
 
Potrivit SEAP, atribuirea s-a făcut prin negociere fără publicare prealabilă, prin prisma „absenței concurenței pentru motive tehnice“.
 
Valoarea estimată inițial a contractului este de 22.141.702,48 de lei fără TVA, contractul fiind adjudecat la o valoare de 22.140.597,35 de lei fără TVA (peste 4,45 de milioane de euro, la cursul actual).
 
Durata contractului este de 60 de luni                 .
 
Despre Iridex Group Salubrizare SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată la data de 8 iulie 2024, Iridex Group Salubrizare SRL a fost înființată în 2008, are sediul social în București, pe Șoseaua București – Ploiești și se ocupă de colectarea deșeurilor nepericuloase.
 
Firma are mai multe puncte de lucru în țară, inclusiv în județul Constanța.
 
Asociat majoritar este Iridex Group SRL (deținută, la rândul său, de Corneliu Pascu, Cristian Pascu și Florin Pascu), care deține 65,6% din Iridex Group Salubrizare SRL.
 
 
Ceilalți asociați ai Iridex Group Salubrizare SRL sunt Olga Anghel, Cristian Pascu, Florin Pascu, Corneliu Pascu și Nicoleta Vâlsan.
 
Iridex Group Salubrizare SRL este administrată de Dan Tiberiu Anghel.
 
Conform termene.ro, firma figurează cu 565 de achiziții directe (Direcția Județeană de Statistică Dolj, Regia Autonomă de Administrare a Domeniului Public și a Fondului Locativ R.A. Craiova, Spitalul Clinic C.F. nr. 2 București, UM 02406 București printre autoritățile contractante) și 114 contracte publice (Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dealu Spirii București, Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Dobrogea, Oraș Techirghiol, Comuna Mihai Viteazu, Comuna 23 August, UM 02132, Comuna Topalu printre autoritățile contractante).
 
În 2023, Iridex Group Salubrizare SRL a declarat 1.166 de angajați, profit peste 19,29 de milioane de lei și cifra de afaceri a depășit 207,07 milioane de lei.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Licitații Constanța
Iridex Group Salubrizare SRL, contracte cu Primăria Techirghiol pentru gestionarea deșeurilor (DOCUMENTE)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii