Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:50 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța High Construct Project vrea să realizeze documentația și pentru reabilitarea clădirii liceului Lucian Blaga din municipiu (DOCUMENTE)

ro

03 Aug, 2023 18:00 1205 Marime text
  • Contractul este estimat la 264.000 lei fără TVA
  • Singurul ofertant, potrivit SEAP este societatea High Construct Project SRL din Constanța, abonată la contractele municipalității
  • Reamintim, în februarie a.c., primarul Vergil Chițac a semnat contractul de finanțare pentru reabilitarea Liceului Teoretic „Lucian Blaga”
  • În 2022, High Construct Project a declarat 9 angajați, o cifră de afaceri de 2,112,414 lei și un profit de 925,047 lei.
    Comparativ cu anul anterior, compania a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri cu 114.91%, potrivit www.termene.ro

     
Primăria Constanța caută un operator economic căruia să-i atribuie direct serviciul de elaborare documentație tehnico-economică aferentă obiectivului de investiții „Creșterea eficienței energetice a imobilului Liceul Teoretic Lucian Blaga” din Constanța”.

Contractul este estimat la 264.000 lei fără TVA.

Singurul ofertant, potrivit SEAP este societatea High Construct Project SRL din Constanța, abonată la contractele municipalității.
 
Reamintim, în februarie a.c., primarul Vergil Chițac a semnat contractul de finanțare pentru reabilitarea Liceului Teoretic „Lucian Blaga”.

Proiectul este finanțat prin programul PNRR, componenta „Valul renovării” - „Creșterea eficienței energetice a imobilului Liceul Teoretic <>, Constanța”.

Clădirea va fi reabilitată din punct de vedere energetic și va oferi cele mai bune condiții pentru educație. Vor fi realizate următoarele lucrări: izolarea termică a fațadei, a planșeului de deasupra subsolului și a pereților care formează anvelopa clădirii.

De asemenea, vor fi înlocuite instalațiile și echipamentele electrice cele sanitare și termice. Va mai fi înlocuit acoperișul de tip terasă și vor fi modernizate sistemele de climatizare și instalația de iluminat. La finalul lucrărilor, clădirea va fi dotată și cu un sistem solar de producere a energiei electrice și termice.


Despre High Construct Project SRL
 
High Construct Project SRL Constanța a fost înființată în anul 2010 și are sediul social în Constanța, pe strada Frunzelor, nr. 162, obiectul de activitate fiind reprezentat de activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea.
 
Asociat unic și administrator figurează Marius Tudorel Constantin, iar High Construct Project figurează și în compania GMT Building Invest SRL Constanța (firmă alături de care High Construct Project și-a adjudecat contractele vizând bazinul olimpic din oraș)
 
În 2022, High Construct Project a declarat 9 angajați, o cifră de afaceri de 2,112,414 lei și un profit de 925,047 lei.

Comparativ cu anul anterior, compania a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri cu 114.91%, potrivit www.termene.ro.
 
High Construct Project SRL a încheiat contracte de achiziții publice în valoare totală de 3.471.727,75 de lei, printre autoritățile contractante mai numărându-se, în afaară de Primăria Constanța, și Compania Națională de Investiții, Comuna Castelu, Administrația Domeniului Public Sector 2, dar și altele.
 
Reamintim, în luna iunie, Primăria Constanța a mai atribuit două contracte companiei. Este vorba despre documentația pentru creșterea eficienței energetice a Școlii Gimnaziale Nr. 33 Anghel Saligny Constanța, dar și a blocurilor K 11 și K 12 din zona Badea Cârțan.

Valoarea pentru fiecare dintre cele două achiziții directe este de 264.000 de lei fără TVA, adică peste 53.000 de euro, la cursul actual. 

Printre contractele semnate în ultimii ani de către cele două entități se numără studii de fezabilitate pentru reabilitarea Teatrului de Stat și patru școli din municipiu (2018), reabilitarea clădirii Colegiului Național Mircea cel Bătrân (2021), auditul energetic pentru blocurile vizate de reabilitare termică prin PNRR (2022), actualizarea documentației pentru restaurarea Muzeului de Artă Populară (2022), anveloparea Casei Ion Bănescu (2022), Bazinul olimpic (2022), expertizarea tehnică a Colegiului Național Pedagogic Constantin Brătescu (2022), dar și diverse școli din municipiu.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Primarul Vergil Chițac a semnat contractul de finanțare pentru renovarea Liceului Teoretic „Lucian Blaga”

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii