Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:25 15 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Euro Grup Company SRL, cu 3 salariați în 2023, va moderniza spațiile verzi și locul de joacă de la Grădinița „Voinicelul” din Cernavodă (DOCUMENT)

ro

02 Jun, 2024 12:07 556 Marime text
  • Contractul de achiziții „Lucrări de execuție în vederea realizării obiectivul de investiții «Modernizare spații verzi și loc de joacă de la Grădinița nr. 5 - Voinicelul» de pe strada 9 Mai din orașul Cernavodă“ a fost adjudecat de Euro Grup Company SRL.
  • Valoarea contractului atribuit pe data de 23 mai de Primăria Cernavodă este de 766.349,29 lei.
  • Veneția-Mădălina Petrescu este asociat unic și administrator al firmei.
  • În anul 2023, firma cu 3 salariați a raportat o cifră de afaceri de 944.562 lei și o pierdere de 305.320  lei.

Primăria Cernavodă a anunțat pe SEAP numele agentului economic care și-a adjudecat contractul privind modernizarea spațiilor verzi și a locului de joacă aferente Grădiniței nr. 5 - „Voinicelul”, situată pe strada 9 Mai din orașul Cernavodă.

Astfel, contractul de achiziții „Lucrări de execuție în vederea realizării obiectivul de investiții «Modernizare spații verzi și loc de joacă Grădinița nr. 5 - Voinicelul» de pe strada 9 Mai din orașul Cernavodă“ a fost adjudecat de Euro Grup Company SRL. Valoarea contractului atribuit pe data de 23 mai anul curent este de 766.349,29 lei.


Despre Euro Grup Company SRL

Înființată în anul 2016, firma are sediul social pe strada Portului, Nr. 2, Ap. Cam.1 din Cernavodă, Județul Constanța și se ocupă de lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale.

Veneția-Mădălina Petrescu este asociat unic și administrator al firmei.

În anul 2023, firma cu 3 salariați a raportat o cifră de afaceri de 944.562 lei și o pierdere de 305.320  lei.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

 În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului publicat pe  SEAP.

 
PRECIZĂRI:

 Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe Termene.ro.

Citește și:


Cumpărări directe: Tonik Smart SRL, deținută de Gheorghe-Paul Stamate, a bătut palma cu Primăria Medgidia. Firma va încasa peste 260.000 de lei de la UAT (DOCUMENT)

Cumpărări directe Tulcea: Rețelele de canalizare din localitățile Mircea Vodă și Satu Nou, extinse. Primăria Topolog va plăti 120.000 lei firmei Actual Top Consulting SRL (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii