Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:58 25 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Tonik Smart SRL, deținută de Gheorghe-Paul Stamate, a bătut palma cu Primăria Medgidia. Firma va încasa peste 260.000 de lei de la UAT (DOCUMENT)

ro

30 May, 2024 17:00 813 Marime text
  • Contractul „Achiziție management proiect“ a fost atribuit de Primăria Medgidia societății Tonik Smart SRL.
  • Valoarea contractului atribuit prin negoiere directă este de 266.700 lei.
  • Asociat unic și administrator al societății Tonik Smart SRL este Gheorghe-Paul Stamate.
 
Primăria Medigidia a anunț pe SEAP numele agentulu economic care și-a adjudecat contractul „Achiziție management proiect“. Valoarea contractului atribuit prin negoiere directă este de 266.700 lei.
 
Contractul constă în asistență de specialitate pentru întocmirea documentației aferente realizării investiției PNRR, CCSR. Câștigătorul contractului va întocmi rapoarte de progres, notificari ce se impun pe parcursul implementării proiectului,
monitorizarea derularea contractelor, încărcarea pe platformă a documentelor elaborate pe parcursul derularii contractului de finanțare.
 
 
Despre Tonik Smart SRL


 
Înființată în anul 2023, firma are sediul social pe bulevardul Tomis, Nr. 227, Bloc Ts13a municipiul Constanța și desfășoară activități de inginerie ți consultanță tehnică legata de acestea. Gheorghe Paul Stamate este asociat unic și administrator.
 
Potrivit www.termene.ro, la scurt timp de la înființare compania a mai primit 2 contracte directe tot de la Primăria Medgidia - pe 19 iunie 2023, un contract de servicii de gestionare a proiectelor de construcții în valoare de 260.000 lei iar pe pe 18 august 2023 un contract cu obiect similar în valoare de 124.000 lei. Totodată, SRL-ul a încheiat pe 20 iunie 2023 un contract direct cu Primăria Cobadin din județul Constanța în valoare de 135.000 lei.
 
În 2022 a raportat o cifră de afaceri de 346.453 lei, profit de 232.420 lei și a avut un singur angajat. De asemenea, în anul 2023, firma cu un singur salariat a declarat o cifră de afaceri de 39.375 lei și un profit de 5.109 lei.
Stamate mai figurează și în Tonic Project SRL care se ocupă din 2011 de consultanță pentru afaceri și management.
 
 
Fiica lui Stamate, fostă șefă în CJC, iar ginerele controlează Top Management ING SRL, firmă abonată la contracte cu primăriile din județ
 
 
Trebuie spus faptul că Paul Gheorghe Stamate este tatăl Carlei Iolanda Banu (n.r. Stamate înainte de căsătorie), fost șef în cadrul Direcţiei Generale de Afaceri Europene din Consiliul Județean Constanța în timpul mandatului lui Nicușor Constantinescu. După ce a părăsit instituția a lucrat ca manager de proiecte la primăria Negru Vodă.
 
Anul trecut figura ca membru în cadrul Grupului pentru evaluarea de mediu a Strategiei de Dezvoltare a județului Constanța 2021-2027 în calitate de reprezentant al Asociației Grupului de Acțiune Locală Constanța sud-vest, vezi secțiunea „documente”.
 
Soțul său, Bogdan Banu a lucrat și în Primăria de la Mangalia, ca manager de proiecte. Acesta deține compania Top Management ING SRL cu care în paralel a câștigat contracte din achiziții publice.
 
 

Despre Top Management ING Constanța

 
 
Cu sediul social în municipiul Constanţa și punct de lucru în Năvodari, Top Management ING SRL a luat fiinţă în anul 2009.
Banu Bogdan-Daniel este asociat unic şi administrator al firmei care desfăşoară activităţi de consultanţă pentru afaceri şi management.
 
Situaţia financiară pe anul 2022 arată astfel: un profit de 2.511.469 lei, un număr de 8 salariaţi şi o cifră de afaceri de 2.979.010 lei, în creștere cu 50% față de anul precedent. 

Compania a încheiat, prin negociere directă, peste 209 de contracte cu UAT-urile de pe raza județului Constanța. Printre acestea se numără: ,Primăria Mangalia, unde Banu era angajat, Comuna Dobromir, Primăria Negru Vodă și altele.
 
Top Management ING SRL este beneficiara a două proiecte finanțate prin Programul Operațional Regional. Primul pentru o pensiune P+3 și împrejmuire teren, proiect în valoare de 2.140.603,41 lei iar cel de-al doilea proiect în valoare de 6.366.689,65 lei vizează construcția unui imobil P+4E cu structure de primire turistice cu funcțiuni de cazare tip apartamente de închiriat. Ambele proiecte se află în derulare.
 
Potrivt termene.ro, Bogdan-Daniel Banu mai figurează și în Porto Del Sole SRL cu sediul în Năvodari.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului publicat pe e-licitatie.ro// pe SEAP
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe Termene.ro.
 
Citește și:
 

Afaceri Constanța Patru străzi din comuna Limanu vor fi modernizate. Lucrările costă aproximativ 700.000 de euro (DOCUMENT)
 
Licitații Constanța Iridex Group Salubrizare SRL, contracte cu Primăria Techirghiol pentru gestionarea deșeurilor (DOCUMENTE)
 
Au făcut averi impresionante: Firmele familiei Stamate – Banu, abonate la contracte cu statul! Cel mai recentă atribuire directă vine de la Primăria Medgidia (DOCUMENTE)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii