Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:32 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța DGASPC și Romflex Sistem SRL din București au încheiat un contract de peste 27.000 de euro (DOCUMENT)

ro

17 Jul, 2023 18:00 1100 Marime text
  • Conform descrierii succinte, obiectul achiziției îl constituie furnizarea a 75 de sisteme PC echipate complet (unitate centrală, monitor, tastatură și mouse) care să asigure necesarul de PC-uri, potrivit stadiului tehnicii utilizate în procesul de prelucrare a datelor, la un nivel de securitate adecvat în ceea ce privește riscurile pe care le reprezintă prelucrarea datelor, precum și în ceea ce privește natura datelor care trebuie protejate
  • Potrivit termene.ro, Romflex Sistem SRL are sediul în București, sectorul 1, strada Bilciurești nr. 9A, a fost fondată în anul 2004 și obiectul de activitate este „activități de realizare a soft-ului la comandă (software orientat client)”
  • Romflex Sistem SRL a încheiat anul fiscal 2022 cu: 26.624.439 de lei – cifră de afaceri, 879.057 de lei – profit și 10 – numărul mediu de angajați
 
Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța a lansat o licitație în vederea atribuirii contractului „achiziție sistem PC echipat complet (unitate centrala, monitor, tastatură și mouse).”
 
După cum se arată în anunțul de atribuire, valoarea achiziției este 136.350 de lei. Suma estimată inițial pentru câștigarea licitației era 302.521 de lei.
 
Numele firmei câștigătoare este Romflex Sistem SRL.
 
Conform descrierii succinte, obiectul achiziției îl constituie furnizarea a 75 de sisteme PC echipate complet (unitate centrală, monitor, tastatură și mouse) care să asigure necesarul de PC-uri, potrivit stadiului tehnicii utilizate în procesul de prelucrare a datelor, la un nivel de securitate adecvat în ceea ce privește riscurile pe care le reprezintă prelucrarea datelor, precum și în ceea ce privește natura datelor care trebuie protejate.
 
Tipul procedurii a fost procedură simplificată.
 
DGASPC și Romflex Sistem SRL au parafat contractul la data de 28 iunie, iar anunțul a fost publicat în SEAP pe 14 iulie.
 
Despre Romflex Sistem SRL
 
Potrivit termene.ro, Romflex Sistem SRL are sediul în București, sectorul 1, strada Bilciurești nr. 9A, a fost fondată în anul 2004 și obiectul de activitate este „activități de realizare a soft-ului la comandă (software orientat client)”.
 
Cu 100% de procente deținute din firmă, asociatul Romflex Sistem SRL este Ion Ursățeanu. Conform sursei citate, aportul la capital este 10.000 de lei.
 
Ion Ursățeanu este și administrator în societate.
 
El mai apare ca asociat în Infrawin SRL.
 
Conform termene.ro, compania a încheiat 79 de contracte publice. Amintim de următoarele autorități contractante: Direcția Națională Anticorupție, Ministerul Justiției, Serviciul de Telecomunicații Speciale, Autoritatea Aeronautică Civilă Română SA etc.
 
Romflex Sistem SRL a încheiat anul fiscal 2022 cu: 26.624.439 de lei – cifră de afaceri, 879.057 de lei – profit și 10 – numărul mediu de angajați.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:
DGASPC Constanța, acord cu două firme din județ pentru mai multe servicii legate de autovehicule (DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii