Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:47 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Academia Navală cumpără de la DAC Technology mobilier și mese

ro

11 Sep, 2022 15:49 1988 Marime text
  • Atribuirea s-a făcut prin licitație deschisă, lotul privind furnizarea fotoliilor și canapelelor rămânând neatribuit.
  • Compania Dac Technology București și-a adjudecat loturile privind mobilier divers din MDF și, respectiv, mese diverse, valoarea totală fiind de 60.880 de lei, echivalentul sumei de aproape 12.500 de euro, la cursul actual.
 
Academia Navală Mircea cel Bătrân UM 02192 Constanța a semnat contractul privind furnizarea mobilierului și meselor cu societatea DAC Technoloy București, mobila fiind necesară pentru sălile de spectacol.
 
Atribuirea s-a făcut prin licitație deschisă, lotul privind furnizarea fotoliilor și canapelelor rămânând neatribuit.
 
Compania Dac Technology București și-a adjudecat loturile privind mobilier divers din MDF și, respectiv, mese diverse, valoarea totală fiind de 60.880 de lei, echivalentul sumei de aproape 12.500 de euro, la cursul actual.
 
Informațiile privind atribuirea contractului au fost publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice.
 
Numele companiei DAC Technology este cunoscut în Constanța, firma semnând în aprilie 2022 contractul privind furnizarea și montarea mobilierului pentru sălile de ședință ale Companiei Naționale Administrația Porturilor Maritime Constanța SA.
 
De asemenea, în cursul anului trecut, Academia Navală a mai cumpărat, de asemenea, mobilier de la DAC Technology, contractul fiind atunci de 11.350 de lei.
 
Despre DAC Technoloy
 
Potrivit Confidas.ro, consultată pe 11 septembrie 2022, compania DAC Technology a fost înființată în 2005 și are sediul social în București, pe strada Frumușani, nr. 12, ocupându-se de activități de consultanță pentru afaceri și management.
 
Asociați cu părți egale sunt Marian și Nicoleta Melania Panait, primul fiind și administratorul societății.
 
Numele celor doi se regăsesc în aceeași formulă și în compania bucureșteană Quality Medical Consumables (cifra de afaceri 117.534 de lei).
 
Cifrele pe 2021 ale DAC Technology arată că firma a raportat 0 angajați în 2021, în scădere cu 11 față de anul precedent, un profit în creștere ce a ajuns la aproape 230.000 de lei, iar cifra de afaceri, tot în creștere, a depășit 4,07 milioane de lei.
 
Firma are un punct de lucru și în Sectorul 5, pe strada Firuța, nr. 13-15.
 
Potrivit Confidas.ro, în perioada 02.07.2021 - 03.01.2013, compania DAC Technology SRL a încheiat 412 contracte de achiziții publice, în valoare totală de 7.430.155,75 de lei.
 
Printre instituțiile publice ce au semnat contracte cu DAC Technology se numără Academia de Studii Economice Bcurești, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Tulcea, Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară, dar și Arhiva Națională de Filme.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Mobilier nou la Academia Navală Mircea cel Bătrân. Cine îl livrează
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii