Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:45 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Contract de aproape 9,5 milioane de lei. Sunt vizate diguri maritime administrate de CN APM SA (DOCUMENT)

ro

20 Nov, 2023 15:39 863 Marime text
 

 
  • Ofertante câștigătoare sunt firmele Sixense Monitoring, Marine Research și Hydro Proiect Invest. 
 
Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA Constanța, ca autoritate contractantă, a atribuit contractul „Serviciul de urmărire curentă a comportării în timp pentru diguri maritime administrate de CN APM SA“, achiziția fiind atribuită prin anunț de atribuire la anunț de participare.
 
Ofertante câștigătoare sunt firmele Sixense Monitoring, Marine Research și Hydro Proiect Invest. În valoare de 9.449.000 lei, contractul are data de 16 noiembrie 2023.
 
După cum se arată pe e-licitatie.ro, este vorba de prestarea de servicii de urmărire curentă a comportării în timp pentru următoarele diguri aflate în administrarea Companiei Naționale Administrația Porturilor Maritime SA Constanța:
 
1. Digul de adăpostire - zona de Nord a Portului Constanța - Zona Constanța, L = 8.300m;
2. Digul de Sud - Port Constanța - Zona Constanța L =5.560m;
3. Digul de Nord - Portul Constanța, Zona Midia, L=2.770m;
4. Digul de Sud - Portul Constanța, Zona Midia, L=4.020m;
5. Digul de Larg - Portul Constanța, Zona Mangalia, L=2.740m.
 
Sixense Monitoring este o firmă cu sediul în Franța.
 
Despre Marine Research SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată luni, 20 noiembrie 2023, firma Marine Research SRL a fost înființată în anul 2010, adresa sediului social este în București, iar obiectul de activitate este „Activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea“.
 
Asociat unic în Marine Research SRL este Alexandru Dan Ionescu, cel care deține și calitatea de administrator.
 
În 2022, Marine Research SRL a avut o cifră de afaceri de 1.455.702 lei, o pierdere de 461.693 lei, iar numărul mediu de angajați a fost 11.
 
Platforma termene.ro informează și că Marine Research SRL are 9 contracte câștigate - achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP (data ultimei actualizări – 19 noiembrie 2023).
 
Despre Hydro Proiect Invest SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată luni, 20 noiembrie 2023, firma Hydro Proiect Invest SRL a fost înființată în anul 2014, adresa sediului social este în București, iar obiectul de activitate este „Activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea“.
 
Conform Recom, asociați în Hydro Proiect Invest SRL sunt Cristian – Eugen Vuță (cu 75%) și Mișu Cioc (cu 25%). Calitatea de administrator o deține Anca Balanov.
 
În 2022, Hydro Proiect Invest SRL a avut o cifră de afaceri de 2.132.220 lei, un profit de 146.405 lei, iar numărul mediu de angajați a fost 19.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe e-licitatie.ro.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța
 
Citește și:
 
Licitații Constanța
CN APM SA, contract cu o firmă din Iași pentru lucrări de conformare PSI (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii