Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:40 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Consal Trade SRL a încheiat un nou acord-cadru cu Drumuri Județene SA (DOCUMENT)

ro

14 Oct, 2023 16:34 1004 Marime text
  • Potrivit contractului mixtura asfaltică este necesară pentru realizarea lucrărilor de drumuri (plombe și covor asfaltic) pentru anul 2023
  • Valoarea acordului-cadru este de 4.480.000 lei fără TVA și a fost atribuit societății Consal Trade SRL care este controlată de un off-shore din Cipru, respectiv Hermosiocco Trading Limited
  • Potrivit www.termene.ro, cifra de afaceri a companiei a fost de 99,800,592 lei în anul 2022, cu un profit de 16,097,004 lei și 250 de angajați. Comparativ cu anul anterior, compania a înregistrat o scădere a cifrei de afaceri cu 16.48%
  • Hermosiocco Trading Limited este reprezentată legal de omul de afaceri Constantin Chicheanu iar Marcela Mohanu este administrator
  • Consal Trade SRL a încheiat 39 contracte de achiziții publice în valoare totală de 34.499.094,29 lei, printre autoritățile contractante aflându-se Compania Națională „Administrația Porturilor Maritime“ SA Constanța, Compania Națională „CFR“ SA - Sucursala Regională CF Constanța - Unitate Operațională

Drumuri Județene SA a încheiat un acord cadru de furnizare mixtură asfaltică BA 16 rul 50/70 inclusiv transport pe o distanță de 80 km, în situația în care stația proprie din localitatea Cuza Vodă, județul Constanța este nefuncțională din cauza unor defecțiuni tehnice, iar situația existentă impune finalizarea lucrărilor pentru respectarea termenelor de execuție.

Potrivit contractului mixtura asfaltică este necesară pentru realizarea lucrărilor de drumuri (plombe și covor asfaltic) pentru anul 2023.

Valoarea acordului-cadru este de 4.480.000 lei fără TVA și a fost atribuit societății Consal Trade SRL.


Despre Consal Trade SRL

Consal Trade SRL se ocupă de construcţii hidrotehnice și este controlată de un off-shore din Cipru, respectiv Hermosiocco Trading Limited. A fost fondată în anul 1995 și are sediul social în Giurgiu, pe strada Vasile Alecsandri nr. 11. Societatea mai are puncte de lucru în Constanța, Mangalia dar și în localitatea Nicolae Bălcescu din județul Constanța.


Potrivit www.termene.ro, cifra de afaceri a companiei a fost de 99,800,592 lei în anul 2022, cu un profit de 16,097,004 lei și 250 de angajați. Comparativ cu anul anterior, compania a înregistrat o scădere a cifrei de afaceri cu 16.48%.

Potrivit datelor noastre, Hermosiocco Trading Limited este reprezentată legal de omul de afaceri Constantin Chicheanu iar Marcela Mohanu este administrator.



Consal Trade SRL a încheiat 39 contracte de achiziții publice în valoare totală de 34.499.094,29 lei, printre autoritățile contractante aflându-se Compania Națională „Administrația Porturilor Maritime“ SA Constanța, Compania Națională „CFR“ SA - Sucursala Regională CF Constanța - Unitate Operațională.

Chicheanu mai apare în companiile Perfect Star SRL, Carpatica Impex SRL și în Mariana Com Turist SRL.

Consal Trade mai este asociată în societățile Consal Trade Energy și Odiseea Turism & Construct, potrivit www.termene.ro.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului.

Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Drumuri Județene Constanța SA a bătut palma cu cei de la Consal Trade SRL! Obiectul și valoarea acordului-cadru (DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii