Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:30 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Comuna Corbu cumpără echipamente IT, echipamente digitale și mobilier școlar pentru Școala Gimnazială Gheorghe Lazăr, din localitate (DOCUMENT)

ro

19 Feb, 2024 14:41 603 Marime text

Școala Gimnazială Gheorghe Lazăr Corbu - sursa foto: Școala Gimnazială Gheorghe Lazăr Corbu

Primăria Comunei Corbu a deschis procedura pentru achiziționarea echipamentelor IT, a echipamentelor digitale, dar și a mobilierului școlar necesar pentru dotarea Școlii Gimnaziale Gheorghe Lazăr, din localitate.
 
Anunțul a fost publicat în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se face precizarea că valoarea totală estimată a achiziției este de 813.094,17 lei fără TVA, adică peste 160.000 de euro, la cursul actual.
 
Denumirea achiziției este „Furnizare echipamente TIC, mobilier și materiale didactice în format digital în cadrul proiectului «Dotarea cu mobilier, materiale didactice şi echipamente digitale Școala Gimnazială Gheorghe Lazăr Corbu»“.
 
Contractul este împărțit în două loturi, Lotul 1 fiind pentru „Echipamente IT“, estimat la 350.717,57 de lei fără TVA, iar Lotul 2 – „Achiziții echipamente digitale, mobilier și materiale cabinete școlare, mobilier și materiale sportive ale unei săli de sport“, estimat la 426.376,60 de lei fără TVA.
 
Contractul va fi atribuit prin licitație deschisă, iar termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 21 martie 2024, ora 15.00, urmând ca acestea să fie deschise tot atunci, în SEAP.
 
Ofertele trebuie să fie valabile până la data de 21 iulie 2024.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Licitații Tulcea
Aquaserv SA, contract de 7,63 de milioane de euro cu firma care a construit clădirea unui binecunoscut mall din Constanța (DOCUMENT)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii