Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:21 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Spitalul Județean Constanța face o investiție de aproximativ 300.000 de lei pentru Clinica de Chirurgie Cardiovasculară (DOCUMENT)

ro

15 Dec, 2023 17:00 1065 Marime text
  • Autoritatea contractantă cumpără materiale sanitare pentru Clinica de Chirurgie Cardiovasculară. Acordul cadru are o valabilitate de 24 de luni
  • Firma câștigătoare este Medtronic România SRL
 
Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” Constanța face o achiziție de 263.000 de lei, fără TVA.
 
Autoritatea contractantă cumpără materiale sanitare pentru Clinica de Chirurgie Cardiovasculară. Acordul cadru are o valabilitate de 24 de luni.
 
Contractul este împărțit în două loturi astfel: lot 1 – pachet consumabile pompă circulație extracorporeală și lot 2 – pachet proze valvulare cardiace.
 
Firma câștigătoare este Medtronic România SRL.
 
Acordul cadru dintre părți a fost încheiat pe 14 decembrie și tot în acea zi a fost publicat în SEAP.
 
Despre Medtronic România SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată vineri, 15 decembrie 2023, Medtronic România SRL a fost fondată în anul 2015, sediul este în București, sectorul 1, Șoseaua București – Ploiești nr. 42 – 44 și obiectul de activitate este „comerț cu ridicata al produselor farmaceutice”.
 
Două persoane juridice din Luxemburg sunt asociații firmei. Este vorba despre Covidien Group SARL și Valera Holdings SARL.
 
Administratorii sunt Simona – Mariana Brana, Pajuk – Kasprzak Anna (Polonia) și Silins Ivars (Letonia).
 
Conform termene.ro, Medtronic România SRL a câștigat 1454 de contracte publice. Printre contractanți se află: Spitalul Universitar de Urgență București, Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad, Spitalul Universitar de Urgență Militar Central „Dr. Carol Davila” etc.
 
Aceeași sursă arată că firma a încheiat anul 2022 cu o cifră de afaceri de 179.797.901 lei, un profit de 7.286.754 de lei și 73 de angajați în medie.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise. 
 
Citește și:
Licitații Constanța Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei“, achiziție de servicii de pază și intervenție (DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii