Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:48 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Baza Logistică Navală cumpără servicii de asigurare tip CASCO maritim și tip P&I maritim. Valoarea achiziției este de peste un milion de lei (DOCUMENT)

ro

21 Dec, 2023 14:53 766 Marime text


Baza Logistică Navală și Omniasig Vienna Insurance Group SA au căzut de acord în privința încheierii unui contract de peste un milion de lei.
 
Costul achiziției este mai exact 1.266.700 de lei, fără TVA.
 
Obiectul achiziției constă în servicii de asigurare tip CASCO maritim și tip P&I maritim pentru navele din cadrul Forțelor Navale participante la misiuni internaționale în perioada 01.11.2023 – 31.10.2025.
 
Descrierea succintă
 
Contractul reprezintă un acord cadru de Servicii de asigurare tip CASCO maritim și P&I maritim pe durata deplasării şi desfăşurării misiunilor internaţionale pentru: nava fregată tip F111; navă tip Corvetă; navă tip NMH; navă tip PMn; navă tip DgM; navă tip NPR, nava fregata tip T22 inclusiv ambarcaţiunile tip RHIB din dotare, în zona de navigaţie Marea Neagră-Marea Egee-Marea Mediterană, în perioada 01.11.2023- 31.10.2025. 
 
Contractul a fost împărțit în șapte loturi, toate adjudecate de Omniasig Vienna Insurance Group SA.
 
În data de 21 noiembrie 2023 a fost parafat contractul, iar pe 20 decembrie a fost publicat rezultatul final în Sistemul Electronic de Achiziții Publice.
 
Despre Omniasig Vienna Insurance Group SA
 
Conform termene.ro, platformă consultată joi, 21 decembrie 2023, firma este funcțională din 2001, are sediul pe aleea Alexandru nr. 51, sectorul 1, București, iar obiectul de activitate este „alte activități de asigurări (exceptând asigurările de viață)”.
 
Acționarii sunt Vienna Insurance Group AG Wienner Versicherung Gruppe, persoane fizice și juridice și Banca Comercială Română SA.
 
Elena-Ancuța Ifrim, Leja Michal Krzysztof (Polonia), Costinel-Silviu Stratnic și Mihail Tecău sunt membri în directorat.
 
Omniasig Vienna Insurance Group SA a câștigat, potrivit termene.ro, mai multe contracte de achiziție publică. Printre autoritățile contractante se numără: Serviciul de Ambulanță Județean Vaslui, SC Apă Canal Ilfov SA, Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara etc.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
Baza Logistică Navală Constanța a organizat două licitații. Despre ce a fost vorba (DOCUMENTE)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii