Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:22 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța ATC Architecture Expert, contract cu Primăria Lumina pentru renovarea sediilor administrative (DOCUMENT)

ro

24 Jun, 2023 00:00 1219 Marime text
  • Laura Cristina Mustafa este asociat unic și administrator al ATC Architecture Expert SRL, cu sediul social în Lumina.
  • În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul de atribuire.
ATC Architecture Expert din Lumina a semnat recent cu Primăria Comunei Lumina contractul vizând proiectarea și execuția lucrărilor de renovare a sediilor administrative ale instituției, respectiv starea civilă și autoritatea tutelară.
 
Valoarea contractului depășește 340.000 de euro la cursul actual fără TVA, iar atribuirea s-a făcut prin procedura simplificată.
 
Informațiile privind atribuirea contractului au fost publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se precizează că pentru acest contract au fost depuse trei oferte, dintre care una inadmisibilă.
 
Denumirea achiziției este „Contract servicii de proiectare și execuție de lucrări în cadrul proiectului: Renovare integrală a sediului administrative-Stare civilă/ Autoritate Tutelară, Communa Lumina, jud. Constanța“.
 
Inițial, achiziția fusese estimată la 1.850.090,29 de lei fără TVA, dar valoarea totală la care a fost adjudecat contractul este de 1.695.000 de lei fără TVA, nefiind posibilă subcontractarea.
 
Criteriul de atribuire a contractului a fost prețul cel mai scăzut.
 
Despre ATC Architecture Expert SRL
 
În luna martie, ATC Architecture Expert SRL a întocmit devizul pentru bancomantul aruncat în aer la Pavilionul Expozițional din Mamaia.
 
De asemenea, la începutul lunii iunie 2023, Consiliul Local Castelu a achiziționat de la această companie serviciile de proiectare pentru Școala Gimnazială Iuliu Valaori din Nisipari, cu finanțare PNRR.
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 23 iunie 2023, ATC Architecture Expert SRL a fost înființată în 2019, are sediul social în Lumina, pe strada Năvodari, nr. 86 și se ocupă de activități de arhitectură.
 
Asociat unic și administrator figurează Laura Cristina Mustafa, al cărei nume se leagă și de CLS 2 Architecture SRL din Lumina și Conel Sol Expert SRL Constanța.
 
Conform sursei citate, firma figurează cu 24 de achiziții directe (Comuna Ceamurlia de Jos, Comuna Pantelimon, Comuna Castelu, Comuna Lumina, dar și altele).
 
În 2022, ATC Architecture Expert SRL a declarat trei angajați, profit peste 470.000 de lei și cifra de afaceri peste 810.000 de lei.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul de atribuire.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Trei firme din județul Constanța împart un contract atribuit de Primăria Lumina. Despre ce este vorba? (DOCUMENT)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii