Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:20 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Administrația Porturilor cumpără energie electrică de 6,26 de milioane de euro! (DOCUMENT)

ro

11 Nov, 2023 16:18 814 Marime text
  • Durata contractului este de șase luni, iar atribuirea se va face prin licitație deschisă, în baza criteriului cel mai bun raport calitate-preț.

Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA a deschis procedura pentru atribuirea contractului de furnizare a energiei electrice pentru platformele din porturile Constanța și Midia și pentru clădirile aparținând companiei.


Informația a fost publicată în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se precizează că atribuirea contractului se va face prin licitație deschisă, în baza criteriului cel mai bun raport calitate-preț.


Valoarea totală a achiziției este estimată la 31.130.000 de lei fără TVA, adică peste 6,26 de milioane de euro, la cursul actual.


În descrierea achiziției publice se precizează că „obiectul achiziției constă în furnizarea unei cantități de 34.000 MWh, pe o perioadă de 6 luni (01.01.2024 - 30.06.2024), necesară pentru alimentarea consumatorilor aflați pe platformele porturilor Constanța și Midia precum și a clădirilor/instalațiilor electrice aparținând CN APM SA din Mun. Constanța, Mangalia și Midia“.


De asemenea, autoritatea contractantă a mai arătat că „în funcție de cerințele de consum, cantitatea totală de energie electrică poate varia în limitele a (+/-) 10%. CN Administrația Porturilor Maritime S.A. Constanța în calitatea sa de operator de distribuție în porturile maritime, derulează contracte de furnizare cu agenții economici ce desfășoară activități diverse în porturile Constanța, Constanța Sud și Midia“.


„Energia electrică ce este achiziționată va fi revândută acestor operatori, consumul fiind condiționat de traficul portuar de mărfuri, condițiile meteo, apariția sau dispariția unor operatori fapt ce determină marja anuală de consum menționată anterior“, a arătat autoritatea contractantă.


Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participe este 4 decembrie 2023, ora 15.00, urmând ca acestea să fie deschise tot atunci, în SEAP.


În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Știri Constanța
Continuă lucrările de reparații și întreținere a infrastructurii feroviare publice aflată în incinta Portului Constanța


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii