Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:54 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral reactualizează studiul de fezabilitate pentru lucrările de protecție a lacului Techirghiol (DOCUMENT)

ro

06 Sep, 2023 09:50 998 Marime text
  • Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral  investește circa 170.000 de euro în reactualizarea studiului de fezabilitate pentru lucrările de protecție a lacului Techirghiol.
  • În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP.
Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral a deschis procedura pentru atribuirea contractului vizând reactualizarea studiului de fezabilitate pentru lucrările de protecție a lacului Techirghiol, etapa a III-a.
 
Informația a fost publicată în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se precizează că pentru acest contract este estimată o valoare totală de 840.000 de lei fără TVA, adică aproape 170.000 de euro, la cursul actual.
 
Titlul contractului este „Reactualizarea Studiului de Fezabilitate al obiectivului de investiții: «Lucrări de protecție lac Techirghiol, Etapa a-III-a», județul Constanța“.


 
În descrierea achiziției publice se precizează că „obiectivul achiziției este: Reactualizare a Studiului de Fezabilitate pentru obiectivul de investiții «Lucrări de protecție lac Techirghiol, etapa a-III-a, jud. Constanţa», conform caietului de sarcini. Se vor presta următoarele servicii: - Elaborare documentație tehnico-economică faza Reactualizare Studiu de Fezabilitate și a studiilor necesare (studii topografice, geotehnice, hidrologice, etc), în conformitate cu legislația româna în vigoare; - În cadrul documentației se va studia minim un scenariu ce va cuprinde măsuri de infrastuctură verde; - Efectuarea expertizei/expertizelor tehnice pentru lucrările existente de către expert/ experți tehnici atestați în conformitate cu Ordinul 2264/2018 (dacă e cazul); - Elaborarea documentațiilor necesare obținerii Certificatul de Urbanism; - Elaborarea documentațiilor necesare obținerii avizelor/acodurilor solicitate în Certificatul de Urbanism; - Elaborarea tuturor documentațiilor solicitate în cadrul procedurii de mediu; - Susținerea Studiului de Fezabilitate în Comisiile Tehnice Economice (ABADL, ANAR, MMAP, Interministerial); - Reactualizarea devizului general, la solicitarea achizitorului, pe toată durata de derulare, până la finalizarea execuției; - Documentații tehnice privind exproprierea terenurilor ocupate de lucrări pentru cauze de utilitate publică întocmite conform prevederilor legale (dacă este cazul)“.
 
Atribuirea se va face prin licitație deschisă, în baza criteriului cel mai bun raport calitate-preț, iar durata contractului este de 18 luni.
 
Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 16 octombrie 2023, ora 15.00, urmând ca acestea să fie deschise tot atunci, în SEAP.
 
Persoanele cu funcție de decizie în ceea ce priveste organizarea, derularea și finalizarea procedurii de atribuire sunt următoarele: Hristu Uzun –Director,  Otilia Macovei – director Tehnic MEIRA, Adela Mihalcea -Director Economic,  Constantin Sava – Șef birou Achizitii, Georgiana Grigorescu Șef birou Juridic, Anamaria Balan - Consilier juridic, Aura Lavru, Mirella Oancea - birou Achizitii, Anca Lungu - Control Financiar Preventiv, Nela Ene – p Șef Serviciu FSTUICI, Ana Poveste, Nicoleta Mihail, Camelia – Serviciu FSTUICI.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Acord de mediu pentru ABADL. Este vizată extinderea plajei din Eforie (DOCUMENT)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii