Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:20 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine reprezintă juridic ABADL în procesele cu propriii angajați și pentru ce sumă (DOCUMENT)

ro

02 Feb, 2023 00:00 1544 Marime text
  • Potrivit informațiilor oficiale, avocatul Valentina Violeta Topor-Vârban face parte din Baroul București și își desfășoară activitatea în cadrul cabinetului de avocat cu același nume, alături de alți apărători.
  • Valoarea totală a contractului este de 10.920 de lei, aproximativ 2.200 de euro, la cursul actual, valoarea finală fiind cea estimată inițial de autoritatea contractantă.
  • În Secțiunea Document puteți consulta anunțul privind acceptarea ofertei.
 
Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral va fi reprezentată de un avocat buureștean în litigiile de muncă deschise de propriii angajați, din Tulcea, prin sindicat, vizând drepturi bănești.
 
Informația a fost făcută publică prin Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se precizează că ABADL a inițiat procedura de achiziție prin cumpărare directă a serviciilor juridice, fiind acceptată în cadrul procedurii oferta depusă de Cabinet de Avocat Topor-Vârban Valentina Violeta.
 
Valoarea totală a contractului este de 10.920 de lei, aproximativ 2.200 de euro, la cursul actual, valoarea finală fiind cea estimată inițial de autoritatea contractantă.
 
Potrivit informațiilor oficiale, avocatul Valentina Violeta Topor-Vârban face parte din Baroul București și își desfășoară activitatea în cadrul cabinetului de avocat cu același nume, alături de alți apărători.
 
Sumele pentru dosarele vizate
 
În Scrisoarea de intenție asociată ofertei depuse de Cabinet de Avocat Topor Vârban Valentina Violeta se arată „urmare a Anunţului Administrației Bazinale de Apă Dobrogea Litoral, privind organizarea procedurii pentru «Servicii juridice de consultanță, asistență și reprezentare juridică, cod CPV 71319000-7», Cabinetul Avocat «Topor Vârban Valentina Violeta», cu sediul în Str. Mihai Eminescu nr. 55, sector 2, Bucuresti, (...) , prin avocat titular Topor–Vârban Valentina Violeta, Vă transmitem interesul nostru de participare la această procedură“.
 
În continuare, se precizează „oferta financiară propusă este în valoare totală de 10.920 lei fără TVA. Astfel: - pentru Dosar nr. 6853/118/2022 aflat pe rolul Tribunalului Constanța, oferta este de 2340 lei fata tva la fond si 1500 lei fara tva in calea de atac a apelului - pentru Dosar nr. 6852/118/2022 aflat pe rolul Tribunalului Constanta, oferta este de 2340 lei fata tva la fond si 1300 lei fara tva in calea de atac a apelului - pentru Dosar nr. 6851/118/2022 aflat pe rolul Tribunalului Constanta, oferta este de 2340 lei fata tva la fond si 1100 lei fara tva in calea de atac a apelului“.
 
„Ne angajăm să prestam serviciile, în termenul necesar obținerii unor decizii în urma exercitării tuturor căilor de atac prevăzute de lege, astfel cum a fost solicitat de autoritatea contractantă“, se mai arată în Scrisoarea de intenție transmisă de avocații bucureșteni.
 
Potrivit Portalului Instanțelor de Judecatăm dosarele cu indicativele 6851/118/2022, respectiv 6852/118/2022 și 6853/118/2022 sunt înregistrate la Secția I Civilă a Tribunalului Constanța, fiind deschise de Sindicatul Apele Dobrogea Litoral și mai mulți angajați din Tulcea ai ABADL, în contradictoriu cu ABADL – SGA Tulcea, în materia Litigii de muncă, vizând drepturi bănești.
 
Cele trei cauze au fost deschise în luna octombrie 2022 și urmează să aibă primele termene de judecată spre finele lunii februarie 2023 și, respectiv, la începutul lui martie 2023.
 
În Secțiunea Document puteți consulta anunțul privind acceptarea ofertei.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Fără precedent!
Tribunalul Constanța întreabă Curtea Constituțională dacă este consituțional ca faleza Mării Negre să aparțină statului

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii