Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:54 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Academia Navală cumpără laborator High Performance Computing de la INAS SA Craiova (DOCUMENT)

ro

17 Jun, 2023 00:00 1389 Marime text
Academia Navală Mircea cel Bătrân Constanța - foto cu rol ilustrativ din Arhiva ZIUA de Constanța
  • INAS SA a semnat cu Academia Navală contractul de 685.000 de lei fără TVA.
INAS SA din Craiova va furniza Academiei Navale Mircea cel Bătrân Constanța laborator High Performance Computing, în urma contractului semnat între cele două entități.
 
Atribuirea contractului s-a făcut prin licitație deschisă, în baza criteriului cel mai bun raport calitate preț, fiind depusă o singură ofertă.
 
Informațiile privind atribuirea au fost publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se precizează că valoarea totală a contractului este de 685.000 de lei fără TVA, adică aproape 140.000 de euro, la cursul actual.
 
Durata contractului vizând laboratorul High Performance Computing este de șase luni.
 
Despre INAS SA
 
În anul 2019, compania INAS SA a semnat contractul vizând furnizarea de programe de calcul pentru CNE Cernavodă.
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe data de 16 iunie 2023, compania INAS SA a fost înființată în anul 1991, are sediul social în Craiova, pe bulevardul Nicolae Romanescu, nr. 37C și se ocupă de cercetare - dezvoltare în alte științe naturale și inginerie.
 
Acționari sunt Gabriela Catană, Ioana Țîrcomnicu-Unga, Constantin Ciolofan, Doina Daniela Tîrcomnicu, Bogdan Mugurel Bălașa, Mariana Ștefăneanu, dar și compania germană Cadfem International GMBH.
.
Administratori sunt Gabriela Catană, Constantin Ciolofan și Ioana Tîrcomnicu-Unga, Günter Müller este reprezentantul companiei germane, iar cenzori sunt Viorel Chiriac, Mariana Ștefăneanu și Contfin Consulting SRL Dolj.
 
Ionel Marius Catană, Alin Florin Rotaru și Silviu Marius Tutunaru sunt cenzori supleanți.
 
În 2022, INAS SA a declarat 31 de angajați, profit peste 2,94 de milioane de lei și cifra de afaceri a depășit 12,58 de milioane de lei.
 
Potrivit sursei citate, INAS SA figurează cu 262 de contracte publice, iar printre autoritățile contractante se numără Universitatea Vasile Alecsandri Bacău, MApN – UM 02648, Universitatea Dunărea de Jos, Compania Aquaserv SA, Universitatea Politehnică din București, dar și altele.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul de atribuire.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
INAS SA va furniza programe de calcul pentru CNE Cernavodă (document)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii