Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:24 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța ABADL, contract de aproape 300.000 de euro pentru proiectarea lucrărilor de reabilitare a liniei de apărare la Dunăre, sectorul Hârșova – Ciobanu (DOCUMENT)

ro

03 Jan, 2024 13:28 965 Marime text
Intervenție a pompierilor la Dunăre, aproape de Hârșova. Foto cu rol ilustrativ. Sursa foto: Arhiva ISU Dobrogea

Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral caută firmă pentru asigurarea serviciilor de proiectare a lucrărilor de reabilitare a liniei de apărare la Dunăre, sectorul Hârșova-Ciobanu, județul Constanța.
 
Informația a fost publicată în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se precizează faptul că achiziția este estimată la 1.447.000 de lei fără TVA, adică peste 291.000 de euro, la cursul actual.
 
Denumirea achiziției este „Servicii de proiectare (fazele D.A.L.I, Proiect Tehnic și Caiete de sarcini), precum și asistență tehnică din partea Prestatorului pe durata execuției lucrărilor, «Reabilitare linie de apărare la Dunăre pe sectorul Hârșova – Ciobanu, jud. Constanța»“.
 
Atribuirea se va face prin licitație deschisă, în baza criteriului cel mai bun raport calitate-preț.
 
Finanțarea este asigurată din fonduri europene, prin Planul Național de Redresare și Reziliență – PNRR.
 
Durata contractului este de 26 de luni.
 
De asemenea, se mai face precizarea în SEAP că acest contract este supus unei clauze suspensive.
 
 „Procedura de atribuire a contractului de achiziție publică este inițiată sub incidența prezentei clauze suspensive, în sensul că încheierea contractului de achiziție publică este condiționată de obținerea finanțării din fonduri europene nerambursabile, semnarea contractului făcându-se doar cu respectarea dispozițiilor referitoare la angajarea cheltuielilor din bugetele care intră sub incidența legislației privind finantele publice“.
 
„În cazul în care, indiferent de motive, obținerea finanțării din fonduri europene nerambursabile nu se realizează în termen de maximum 6 luni de la data aprobării raportului procedurii, contractul de finanțare nefiind prelungit, procedura de atribuire se va anula de drept, în condițiile în care nu există o altă sursă de finanțare, în conformitate cu prevederile art. 212 al. 1 lit c teza 2 din Legea nr. 98/2016, cu modificările și completările ulterioare, fiind imposibilă încheierea contractului de achiziție publică. Ofertanții din cadrul acestei proceduri acceptă utilizarea clauzei suspensive, asumându-și întreaga răspundere în raport de eventualele prejudicii pe care le-ar putea suferi în situația descrisă“, se mai precizează în datele oficiale.
 
Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 5 februarie 2024, ora 15.00, urmând ca acestea să fie deschise tot atunci, în SEAP.
 
Ofertele trebuie să fie valabile până la data de 5 iunie 2024.
 
Persoanele cu funcție de decizie în cadrul autorității contractante, în ceea ce privește organizarea, derularea și finalizarea procedurii de atribuire sunt: Hristu Uzun –Director, Otilia Macovei – director Tehnic MEIRA, Adela Mihalcea -Director Economic, Constantin Sava – Șef birou Achiziții, Georgiana Grigorescu Șef birou Juridic, Anamaria Bălan - Consilier juridic, Aura Lavru- inginer birou Achizitii, Mirella Oancea - inginer birou Achiziții, Anca Lungu - Control Financiar Preventiv, Nela Ene – Șef Serviciu FSTUICI, Ana Poveste – inginer Serviciu FSTUICI, Nicoleta Mihail – subinginer Serviciu FSTUICI, Steliana Palosi – economist Serviciu FSTUICI, George Damcaliu – șef compartiment IMRR, Iacobici Bianca – economist Birou Contabilitate, Constantin Cerneaga – Șef Birou EMISNGA.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Licitații publice
Platforma SEAP și-a revenit! Cum au fost afectate procedurile online. Anunțul SEAP
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii