Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:51 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța ABADL, contract cu două firme într-un proiect de investiții la Babadag (DOCUMENT)

ro

20 Oct, 2023 16:34 1068 Marime text

 
  • Ofertante câștigătoare sunt societățile Supervision Construction SRL și Conalsim Prest SRL.
 
Administrația Bazinală de Apa Dobrogea Litoral, ca autoritate contractantă, a atribuit contractul „Servicii supervizare a proiectului tehnic de execuție și execuției lucrărilor pentru proiectul de investiții «Apărarea împotriva inundațiilor a localității Babadag, județul Tulcea»“,ׅ achiziția fiind atribuită prin anunț de atribuire la anunțul simplificat.
 
Ofertante câștigătoare sunt firmele Supervision Construction SRL și Conalsim Prest SRL, contractul, în valoare de 394.000 lei, având data de 18 octombrie 2023.
 
După cum se arată pe e-licitatie.ro, obiectivele generale ale proiectului sunt:
 
- apărarea împotriva inundațiilor a localității Babadag prin lucrări de reabilitare a construcțiilor hidrotehnice existente afectate de viituri și realizarea unor lucrări noi de regularizare a pârâului Tabana și a afluenților, în scopul diminuării pagubelor provocate de viituri;
- realizarea unui plan de măsuri privind punerea în operă a unor lucrări de combaterea eroziunii solului (de suprafață și de adâncime);
- refacerea a 3 poduri și 15 podețe;
- asigurarea unei stabilități socio - economice a populației în zonă;
- protecția și îmbunătățirea calității mediului și a standardelor de viață.
 
Despre Supervision Construction SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată vineri, 20 octombrie 2023, firma Supervision Construction SRL a fost înființată în anul 2006, adresa sediului social este în municipiul Constanța, iar obiectul de activitate este „Activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea“.
 
În Supervision Construction SRL asociați sunt Liviu Bucur (cu 80%) și Rodica – Tatiana Pînzaru (cu 20%), care dețin și calitatea de administrator.
 
În 2022, Supervision Construction SRL a avut o cifră de afaceri de 357.684 lei, un profit de 254.314 lei, iar numărul mediu de angajați a fost 1.
 
Platforma termene.ro informează că Supervision Construction SRL are zece contracte câștigate - achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP.
 
Despre Conalsim Prest SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată vineri, 20 octombrie 2023, firma Conalsim Prest SRL a fost înființată în anul 2010, adresa sediului social este în municipiul Constanța, iar obiectul de activitate este „Activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea“.
 
În Conalsim Prest SRL asociați sunt Alexandru Florin Nastasia (cu 50%) și Simona Nastasia (cu 50%), care dețin și calitatea de administrator.
 
În 2022, Conalsim Prest SRL a avut o cifră de afaceri de 987.106 lei, un profit de 616.260 lei, iar numărul mediu de angajați a fost 3.
 
Platforma termene.ro informează că Conalsim Prest SRL are 8 contracte câștigate - achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe e-licitatie.ro.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Administrația Bazinală de Apă „Dobrogea“ Litoral a încheiat un contract subsecvent de servicii de mentenanță pentru lifturi (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii