Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:39 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitație la Inspectoratul de Poliție Județean Tulcea. Iată ce cumpără (DOCUMENT)

ro

09 Jan, 2022 20:28 2777 Marime text

 
 
 
 


Inspectoratul de Poliție Județean Tulcea a încheiat un acord cadru pentru furnizare  lucrări de reparații curente la 6 sedii de poliție.
 
 


Potrivit Licitație publica.ro, denumirea completă a proiectului atribuit este „Lucrări de reparații curente la 6 sedii de poliţie respectiv: Post Poliție I.C. Bratianu, Post Politie Luncavita, Politia Orasului Isaccea, I.P.J. Tulcea Pavilionul C3, I.P.J. Tulcea Pavilionul C2 şi Politia Municipiului Tulcea“.  
 


Societățile care se vor ocupa de lucrările de reparații pentru Inspectoratul de Poliție Județean Tulcea sunt TLD SOLUTION GRUP și Konstant Group.
 


Atribuirea a avut loc în data de 03.10.2028.   
 



Descrierea contractului
 
Se vor executa lucrări de reparații curente la 6 sedii de poliţie (centre transfrontaliere), în cadrul proiectului „Prevenirea și Combaterea Crimei Organizate și Cooperarea Poliției prin Centre Transfrontaliere la Frontiera România-Ucraina”, Cod 1HARD/4,3/2 cu finanțare din Programul de Cooperare Teritorială 2014-2020 România-Ucraina.



Valoarea totala a achizitiei (fara TVA) este de  646027.58 RON.
 
 
 
Despre Konstant Group, una din  firmele câștigătoare  
 


Potrivit Confidas.ro., societatea a fost înființată în anul 2006  și are sediul social în sat Sarichioi, comuna Sarichioi, județul Tulcea .
  



Administratori și asociați sunt  Haralambie Irina și Haralambie Constantin, ambii cu un aport părți sociale de 100 lei.
 
 


Domeniul de activitate principal al firmei îl reprezintă lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale .
 


Pentru anul fiscal 2020, societatea a raportat cifra de afaceri 2.190.296 de lei, profit net de 355.650 lei și un număr de 11 angajați.



 
Societatea nu a înregistrat  puncte de lucru.




Compania KONSTANT GROUP SRL a încheiat 28 contracte de achiziții publice in valoare totală de 14.361.785,10   lei.
 



Printre autoritățile contractante se numără Comuna Ceamurlia de Jos (Consiliul Local Ceamurlia de Jos Tulcea), Comuna Cerna, Comuna Daeni.
 


Societate are un număr de  28 de contracte publice.
 




Despre TLD SOLUTION GRUP

Societatea TLD SOLUTION GRUP SRL a fost înființată în anul 2019 și are sediul satul Hințești, comuna Moșoaia, județul Argeș.



Firma se ocupă cu lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale.




Pe anul fiscal 2020, societatea a înregistrat o cifră de afaceri de 1.302.859  lei, un profit net de 224.457  lei și un număr de doi angajați.
 



Potrivit confidas.ro, asociații firmei sunt Luminița Cristea și Andreea Elena Poșircă, fiecare având o cotă de participare de 50%. Cele două sunt și administratorii firmei.



Compania Tld Solution Grup S.R.L. a încheiat 8 contracte de achiziții publice in valoare totală de 26.899.301,54
 
 
 
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.


 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
 



Sursa foto cu rol ilustrativ : Facebook/ DGPMB 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii