Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:53 28 11 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce firmă se va ocupa de lucrări de reparații la Inspectoratul de Poliție Județean Tulcea (document)

ro

24 Oct, 2021 19:01 1581 Marime text
  • IPJ Tulcea a organizat o licitație publică.
  • Societatea câștigătoare este TLD SOLUTION GRUP .


Contractul a fost atribuit la data de 20 octombrie 2021. Rezultatul final a fost publicat pe licitatiapublica.ro la data de 21 octombrie 2021.

Descrierea contractului:

„ LUCRĂRI DE REPARAȚII CURENTE LA IMOBILELE I.P.J. TULCEA ”, prin realizarea lucrărilor de reparații curente a clădirilor se urmărește îmbunătățirea condițiilor de muncă pentru lucrătorii Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea și în conformitate cu cerințele caietului de sarcini.

Lucrările de reparații curente necesită refacerea unor finisaje interioare şi exterioare, înlocuirea pardoselilor, tâmplăriei, repararea acoperişurilor, repararea trotuarelor, refacerea sobelor de teracotă, repararea coşurilor de fum, revizuirea instalaţiilor electrice și sanitare și reparaţii la împrejmuiri. Curățarea și verificare coșurilor de fum existente, și emiterea adeverinței de curățare coș fum de către coșari care dețîn un certificat de competențe profesionale în meseria de coșar emis de Ministerul Muncii și Ministerul Educației Naționale.

Lucrările trebuie să nu prezinte diferenţieri calitative de la o locaţie la alta pentru acelaşi tip de activitate, iar realizarea lor să nu generează costuri suplimentare pentru achizitor de la o locaţie la alta.


Tipul procedurii-procedură simplificată.

Valoarea totala a achiziției (fară TVA): 201755.63 lei.

Despre TLD SOLUTION GRUP

Societatea TLD SOLUTION GRUP SRL a fost înființată în anul 2019 și are sediul satul Hințești, comuna Moșoaia, județul Argeș.

Firma se ocupă cu lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale.

Pe anul fiscal 2020, societatea a înregistrat o cifră de afaceri de 1.302.859  lei, un profit net de 224.457  lei și un număr de doi angajați.
 
Potrivit confidas.ro, asociații firmei sunt Luminița Cristea și Andreea Elena Poșircă, fiecare având o cotă de participare de 50%. Cele două sunt și administratorii firmei.

Compania Tld Solution Grup S.R.L. a încheiat 8 contracte de achiziții publice in valoare totală de 26.899.301,54

Sursă informații:

Confidas.ro

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.

PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursă foto: Arhivă ZIUA de Constanța

Ti-a placut articolul?

Comentarii