Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:46 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitație anulată Confort Urban nu a găsit firmă să livreze autoturisme cu șapte locuri (document)

ro

12 Aug, 2021 00:00 3117 Marime text
  • Confort Urban SRL a intenționat să cumpere cinci auoturisme
  • Licitația a fost anulată
 
Confort Urban SRL a organizat o licitație pentru achiziția de autoturisme cu șapte locuri, dorin să cumpere un număr de cinci astfel de vehicule.
 
Conform anunțului, se dorea achiziția a cinci bucăți de autoturisme cu 7 locuri, care să deservească echipele de muncitori din cadrul SC Confort Urban SRL.
 
Prin achiziția celor 5 autoturisme se urmărește:
- micșorarea timpului de aprovizionare cu materiale,
- transportarea personalului şi a echipamentelor în perioade mai scurte de timp la diversele puncte de lucru din Constanţa.
 
Valoarea estimată a achiziției a fost de 372.000 lei, iar termenul limită pentru depunerea de oferte a fost 24 mai 2021. Rezultatul anulării a fost publicat la începutul lunii august.
 
Licitația a fost, în cele din urmă, anulată pentru că au fost depuse numai oferte inacceptabile și/sau neconforme.
 
Persoanele cu funcție de decizie din cadrul autorității contractante cu privire la organizarea, derularea și finalizarea procedurii de atribuire sunt: Frigioiu Marcela-Mariana – Președinte și membru al Consiliului de administrație, Darea Daniel - membru al Consiliului de administrație, Vlad Elena - membru al Consiliului de administrație,Tănase Marian- membru al Consiliului de administrație , Andrei Constantin-Florian - membru al Consiliului de administrație-Director General, Bică Alexandru Ştefan -Director Adjunct, Mărgărit Brîndușa Mădălina - Director economic, Roadideal Dana -Viza CFP, Cobzaru Laura – Șef Serviciu Achiziții, Vlăescu Daniel – Șef Serviciu Tehnic, Gîrliceanu Constantin – Comartiment Exploatare Auto, Posteucă-Pulhac Maria – economist Serviciu Tehnic, Bumbac George – Șef Serviciu Parcări, Mogoș Emy-Maria - angajat Compartiment Devize/Contracte , Nicolae Laura Ema - Expert achiziții publice.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii