Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
02:47 31 05 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru” , un șantier abandonat. Se reiau licitațiile pentru modernizarea salii de tenis de masă

ro

30 Apr, 2020 00:00 261 Marime text

Primăria Constanța organizează licitație pentru obiectivul de investiții ”Consolidare structură de rezistență, supraînălțare și modernizare clădire sală de tenis de masă în cadrul Liceului Nicolae Rotaru din Constanța”.

Este vizată achiziția serviciului de dirigenţie de şantier iar valoarea estimată fără TVA a contractului este de  23.105,15 lei.
Orice persoană interesată are posibilitatea de a transmite oferta pe adresa de e-mail: andreea.apostol@primaria-constanta.ro până la data de 14.05.2020. Atribuirea achiziției se va face pe baza criteriului prețul cel mai scăzut.
Vă reamintim, situația Liceului cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru“ din municipiul Constanța se află în atenția consilierilor locali încă din 2018. Dincolo de modernizarea sălii de tenis de masă, municipalitatea a demarat în același an, lucrările de îmbunătățire a infrastructurii școlare prin reabilitarea, modernizarea și dotarea Liceului cu Program Sportiv Nicolae Rotaru din municipiul Constanța. În acest sens, Primăria Constanța a atribuit contractul „Reabilitarea, modernizarea și dotarea Liceului cu program sportiv Nicolae Rotaru“ unei societăți din București  - Hidro Salt B 92 SRL, un contract în valoare de  4.970.276,87 lei, fără TVA.  Astfel, ar fi trebuit să fie reabilitată și cantina și refinisat căminul unității de învățământ.
Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru” a rămas un șantier abandonat, după ce firma care câștigase licitația a dispărut.

Citește și:

O firmă din București a abandonat lucrările și s-a făcut nevăzută. Primăria Constanța reia demersurile pentru modernizarea și dotarea LPS „Nicolae Rotaru”


Liceul cu program sportiv Nicolae Rotaru din Constanța are nevoie de expertiză tehnică pentru reabilitare

Reabilitarea, modernizarea și dotarea Liceului cu Program Sportiv din Constanța costă peste patru milioane de lei. Cui i-a revenit contractul
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii